Ρόιτερς: «Η κυβέρνηση δεν θα βγάλει την τετραετία»

Ρόιτερς: «Η κυβέρνηση δεν θα βγάλει την τετραετία» Facebook Twitter
0

«Αποδυναμωμένη» χαρακτηρίζει το Πρακτορείο Ρόιτερς τη νέα κυβέρνηση προβλέποντας ότι θα συρθεί θα σκληρύνει τη στάση της προς την Τρόικα  για να αντέξει αλλά δεν θα μπορέσει να εξαντλήσει την τετραετία.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Η τραυματισμένη ελληνική κυβέρνηση θα συρθεί - Θα σκληρύνει τη στάση της προς τους δανειστές», το Ρόιτερς αναφέρει ότι ήταν σκληρό χτύπημα για το Σαμαρά η αποχώρηση Κουβέλη και πως η ευρεία συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει στην κυβέρνηση Σαμαρά τη δυνατότητα «να συρθεί για λίγο καιρό». Όμως, όπως εκτιμά το Πρακτορείο, ελάχιστοι αναλυτές θεωρούν ότι η κυβέρνηση αυτή  θα καταφέρει να  εξαντλήσει την θητεία της μέχρι το 2016.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κυβερνητική συνοχή θα δοκιμαστεί και πάλι το φθινόπωρο, αν οι δανειστές απαιτήσουν νέα μέτρα. Παράλληλα το Ρόιτερς διερωτάται αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να πιάσει το στόχο των  15.000 απολύσεων από το Δημόσιο καθώς  η συνοχή της θα δοκιμαστεί σοβαρά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM