Πρόστιμο 613 χιλιάδων ευρώ στον Τσοχατζόπουλο

Πρόστιμο 613 χιλιάδων ευρώ στον Τσοχατζόπουλο Facebook Twitter
2

Πρόστιμο 613.000 ευρώ επέβαλλε στον Ακη Τσοχατζόπουλο το Ελεγκτικό Συνέδριο, ως αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου που διενεργήθηκε για την περίοδο 1998-2010.

Το δικαστήριο καταλόγισε στον πρώην υπουργό τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, όπως προέκυψε από την έρευνα στις οικονομικές χρήσεις του κ. Τσοχατζόπουλου για το συγκεκριμένο διάστημα. Σύμφωνα με το 5ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου προέκυψε «αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος» για τον κατηγορούμενο, καθώς το συγκεκριμένο ποσό δεν περιλαμβάνεται στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή την επίμαχη περίοδο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τι έγινε ρε παιδιά ! τον δικομματισμό που σπάσαμε (και καλά) πριν τις τελευταίες εκλογές των ξανά τρώμε στην μάπα. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί , μήπως και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα δεν μας εμπνέουν ή μας έχει κυριεύσει ο φόβος . Μήπως είμαστε σαν τις κακοποιημένες γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από τον τύραννο άντρα τους και δεν μπορούν(με κάθε σεβασμό προς αυτές τις γυναίκες)