Νέο πολιτικό φορέα παρουσίασε ο Αλέκος Αλαβάνος

Νέο πολιτικό φορέα παρουσίασε ο Αλέκος Αλαβάνος Facebook Twitter
3

Η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωτηρία και την ανάκαμψη της χώρας, σύμφωνα με το νέο πολιτικό φορέα με τίτλο «Σχέδιο Β'».

Βασικό αντικείμενο της ιδρυτικής συνέλευσης ήταν η πολιτική παρουσία του σχηματισμού, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασίες, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

«Η εμπειρία μας δείχνει πως καμιά χώρα δε μπόρεσε να βγει από την κρίση με ένα πανάκριβο νόμισμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Σχεδίου Β', Αλέκος Αλαβάνος.

Η ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα τονίζει την ανάγκη για μια σειρά μετασχηματισμών αριστερού προσανατολισμού.

Μεταξύ άλλων, τάσσεται υπέρ της άμεσης παύσης πληρωμών προς τους δανειστές της χώρας και της εθνικοποίησης των τραπεζών.

Πηγή: Euronews

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο 63 ετών Αλαβάνος μιλάει για ανατροπή. Ας πούμε ανατροπή πολιτικών προσώπων, σύντροφε; Έχει και email εγγραφής στο Μέτωπο. Πάω να κάνω μια εγγραφή τώρα.