Δένδιας: «Κανένα από τα θύματα δεν θα απελαθεί»

Δένδιας: «Κανένα από τα θύματα δεν θα απελαθεί» Facebook Twitter
6

Στη Μανωλάδα βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ο οποίος νωρίτερα σε δηλώσεις του για τους πυροβολισμού ςκαι τους τραυματισμούς εργαζομένων μεταναστών είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που συνέβη εδώ δεν αντίκειται μόνο στη νομιμότητα, αλλά ευθέως στην ιδέας της ανθρωπιάς…δεν έχει καμία σχέση(σ.σ. το περιστατικό)  με την ευρύτερη κουλτούρα του ελληνικού λαού. Ουδείς από τα θύματα είτε κρατείται, είτε όχι υπάρχει πιθανότητα να απελαθεί...»  

Η τελευταία αναφορά ήταν απάντηση στις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου η οποία μίλησε για συλλήψεις τραυματιών μεταναστών με σκοπό την απέλαση του.

Ο κ. Δένδιας στην επίσκεψη του στην Ηλεία συνοδεύεται από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αι τον διευθυντή της οικονομικής αστυνομίας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μεταξύ άλλων ο Δένδιας είπε ότι το κράτος δεν ήταν παρών στην Μανωλάδα και αυτό παίζει ρόλο στην απόφασή του να μην απελάσει τους εργάτες.Χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω έναν από τους χειρότερους υπουργούς του χειροτερου υπουργείου μας, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ θετική και λογική κίνηση. Μακάρι να ήταν δείγμα γενικότερης λογικής και ηθικής (ναι, μη φας...)