Μπουτάρης: «Η Χ.Α. είναι πολύ κακό σπυρί»

Μπουτάρης: «Η Χ.Α. είναι πολύ κακό σπυρί» Facebook Twitter
4

Ως ένα «πολύ κακό σπυρί» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τη Χρυσή Αυγή σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο δήμος για τα πεπραγμένα της δικτατορίας στην εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μπουτάρης αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενάντια στη βία, με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου στο Άουσβιτς και με αφορμή την επέτειο της δικτατορίας και, σύμφωνα με το thestival.gr,  είπε: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί. Αν δεν αντισταθούμε όπως οι Ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν τι είναι βία".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

3 σχόλια
Κάτι μας είπε και ο Μπουτάρης τώρα. Όταν στις τελ. δημοτικές πήρε η χ.α. την έδρα στον αγ. παντελεήμονα όλοι οι υπόλοιποι "θορυβήθηκαν" και σ΄αυτό παρέμειναν. Σχέδιο αντενεργειών στην επέλαση της οργάνωσης δεν ανέτυξε κανείς. Καλά, ο Μπουτάρης πες ήταν και απασχολημένος με τα γυρίσματα του ντοκυμαντέρ, με θέμα αυτόν τον ίδιο..
Πεστα βρε Aahaladita να αγίασει το στομα σου. Οντως τρωνε με μαχαίρι και πιρούνι παντού, και τα μαχαιροπίρουνα ειναι σωστα τοποθετημένα κι οχι στο καλαθάκι με το ψωμί οπως σε πολλες ταβέρνες εδω στην Ελλαδα. Και μερικοί εδω μέσα να διαβάσουμε λιγο πραγματικη ιστορία, γιατί όταν μπηκαν οι Οθωμανοί στην Πολη δε την καταστρaψανε οπως οι Φραγκοι το 1204. Οι σταυρωφοροι ληστεψανε, βιασανε, σκοτωσανε, και κανεις Ελληνας δε λεει τιποτα, μας πειραξαν οι Τουρκοι, που αμα παει κανεις στην εκκλησ'α του Σαν Μαρκο στην Βενετια θα βρει ανεκτιμητους θυσαυρους απο το βυζαντιο. Ο Μωαμεθ ο Πορθητης κρατησε τις δομες του βυζαντιου, μπορει να σκοτωσε οσους του αντισταθηκαν αλλα δε προεβηκε σε λουτρο αιματος. Κρατησε την εκκλησια και πολλους αξιωματουχους του αυτοκρατωρα Παλαιωλόγου. Ακομη πολλοι απο τους Παλαιολογους προσχώρησαν στην αυλη του Σουλτάνου. Και γενικοτερα οι σουλτάνοι δε ηταν άξεστοι, ειχαν στη αυλή τους αξιόλογους ανθρώπους όπως ο Ιταλός ζωγράφος Μπελίνι. Αλλά βαρέθηκα να γράφω άλλα, μήπως θα αλλάξει τίποτα, αν κάποιος έχει αποφασίσει να είναι προκατειλημένος δε πα να βαράς στου κουφού την πόρτα.
Προτιμω να παλεψω/σκοτωθω απο "τουρκο κατακτητη",παρα να γινω φασιστας η΄ να εχω στην ελευθερη χωρα μου παιδια με αποψεις φασιστικες και μισος ρατσιστικο.Εχει πολυ δικιο ο μπουταρης,αυτα τα πλασματα -για μενα δεν εχουν την ανθρωπινη ιδιοτητα- δεν φευγουν ουτε εχουν σκοπο να φυγουν τοσο απλα,τουναντιον θελουν να διεισδυσουν και να κυριαρχησουν κοινωνικα και πολιτικα.