Τετ-α-τετ σήμερα Διώτη-Μπίκα στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Τετ-α-τετ σήμερα Διώτη-Μπίκα στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ Facebook Twitter
0

Σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση καλούνται σήμερα από την προανακριτική επιτροπή για τη λίστα  ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ στην αρχική του κατάθεση ο κ. Μπίκας, φερόταν να είχε πει ότι μόνο τυπική ήταν η επαφή του με τη λίστα Λαγκάρντ, μετά την αποκάλυψη των μέιλ του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε επαφές για το θέμα ως διοικητής της ΕΥΠ με διευρυμένο κύκλο πολιτικών προσώπων.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα που φέρεται να είχε επαφή είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και η διευθύντρια του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποκάλυψε ότι "είτε στο τέλος του καλοκαιριού είτε στις αρχές του φθινοπώρου του 2011" συμμετείχε σε σύσκεψη του ΥΠΟΙΚ για φορολογικά θέματα υπό τον κ. Βενιζέλο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι στην εν λόγω σύσκεψη κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να προχωρήσει σε αξιοποίηση της λίστας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ