Ανατροπές στις εκλογές των υπαλλήλων της βουλής

Ανατροπές στις εκλογές των υπαλλήλων της βουλής Facebook Twitter
7

Οι μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής φαίνεται ότι είναι αυτές που έφεραν ανατροπές στις εκλογές του σωματείου των υπαλλήλων. Ενώ στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καν συνδυασμό, στις τωρινές διεκδίκησε ακόμη και την πρωτιά καθώς ο συνδυασμός Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ πήρε 436 ψήφους ενώ αυτός του ΣΥΡΙΖΑ 418. Στην Τρίτη θέση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής που έλαβε 25 ψήφους. Στο σωματείο, μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο κυβερνητικός συνασπισμός θα έχει 4 εκπροσώπους ενώ αυτός του ΣΥΡΙΖΑ 3.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
436 + 418+ 25 + λοιπά = 879+ υπαλλήλους στην Βουλή.Χρειάζονται όλοι αυτοί στην Βουλή?Πόσο μπορούν να περικοπούν χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο η λειτουργία της?
Το αστείο είναι ότι έχουν και σωματείο και κάνουν εκλογές. Προφανώς για να διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους...Δυστυχώς με κάτι τέτοια ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έχει απαξιωθεί πλήρως.
Η πιο τρανταχτή απόδειξη, ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποτέλεσμα μόνο και μόνο μετακίνησης σ αυτόν όλων όσων μας έφτασαν ως εδώ. Ανθρώπων που δεν ήθελαν να ξεβολευτούν. Κανείς εδώ σ αυτη τη χώρα δεν θέλει να παολαμβάνει σύμφωνα με αυτά που προσφέρει και αξίζει.