Η φωτό του Κεφαλογιάννη και η συγγνώμη του Καράμπελα

Η φωτό του Κεφαλογιάννη και η συγγνώμη του Καράμπελα Facebook Twitter
3

Συγγνώμη για την αρνητική στην άρση ασυλίας του Κασιδιάρη ψήφο του ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας, λέγοντας ότι έκανε λάθος και ότι αν ξαναψήφιζε θα ψήφιζε υπέρ.

Αυτά την ώρα που διαρρέονται πληροφορίες από κύκλους του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος από τους 3 βουλευτές του κόμματος που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή.

Από την πλευρά του πάντως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης-που επίσης είπε όχι μαζί με τον Ιωαννίδη-δήλωσε μεταξύ άλλων:  «Δεν ξέρω εάν είμαι έξω από τη γραμμή του κόμματος, εγώ σας είπα τη θέση μου. Ο γραμματέας του κόμματος στη Βουλή εκφράζεται ως βουλευτής. Η δήλωση λοιπόν, του βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, είναι αυτή που σας είπα. Του γραμματέα είναι ό,τι λέει η επιτροπή δεοντολογίας, ό,τι λέει η πλειοψηφία. Δεν ψήφισα ενάντια στη γραμμή του κόμματος, θεώρησα ως άνθρωπος και ως πολιτικός σε αυτή την ακραία πράξη να του δώσω μια ευκαιρία να καταλάβει. Συνειδητή πράξη είναι η πράξη καταδίκης, δεν είναι η πράξη ψήφου. Ολες οι πράξεις είναι συνειδητές και η πράξη ψήφου, του έδωσα ένα άλλοθι να ζητήσει συγνώμη.»

Όταν δε, του επισημάνθηκε ότι υπάρχει θέμα παρόλα αυτά με την ψήφο του ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε:  «Ερμηνεύστε την πράξη μου όπως θέλετε, αρκεί να μου βάλετε μια καλή φωτογραφία.»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM