«Πολιορκία» Σαλμά στο Μεσολόγγι

«Πολιορκία» Σαλμά στο Μεσολόγγι Facebook Twitter
1

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μεσολογγίου, όπου παρέστη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ως κεντρικός ομιλητής σε κλειστή συγκέντρωση. Με αφορμή την παρουσία του υπουργού, κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του τοπικού ΤΕΙ λόγω του σχεδίου Αθηνά πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρώτη στιγμή έντασης ήταν όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο ξενοδοχείο και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, ωστόσο, τη στιγμή που ο αναπληρωτής υπουργός αποχώρησε από το ξενοδοχείο με το υπουργικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην προσπάθειά του ο υπουργός να αποχωρήσει από το σημείο, ανέπτυξε ταχύτητα με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και παρέσυρε πεζούς, ενώ την ίδια ώρα αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν για να απομακρύνουν τον κόσμο. Όπως αναφέρει το οnairnews.gr, ακολούθησαν συγκρούσεις σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις και 4 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με κατάγματα, αναπνευστικά και άλλους τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να αποκλείσουν το υπουργικό αυτοκίνητο και ο οδηγός αναγκάστηκε να απομακρυνθεί με ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέφτη έναν διαδηλωτή.

Βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης του κ. Σαλμά

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM