"Παραμένει στέλεχος της ΝΔ ο Παπαγεωργόπουλος;"

"Παραμένει στέλεχος της ΝΔ ο Παπαγεωργόπουλος;" Facebook Twitter
1

Νέο σίριαλ στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ τροφοδοτεί η σημερινή καταδίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2011 και στις οποίες χαρακτήριζε τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης "έντιμο άνθρωπο". Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται αν ο κ. Παπαγεωργόπουλος παραμένει στέλεχος της ΝΔ και καταλήγει αναφέροντας ότι "η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής".

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

«Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» (ΔΕΘ  – 17/9/2011)

Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM