«Ο Στουρνάρας είναι ο αγαπημένος τον καναλιών που τον λιβανίζουν, βάζω πρώτος υπογραφή για πρόταση μομφής»

«Ο Στουρνάρας είναι ο αγαπημένος τον καναλιών που τον λιβανίζουν, βάζω πρώτος υπογραφή για πρόταση μομφής» Facebook Twitter
0

Έντονα επικριτικός κατά του Γιάννη Στουρνάρα εμφανίστηκε το πρωί στη βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης, μέχρι του σημείου να προτείνει συλλογή υπογραφών για πρόταση μομφής εναντίον του.

Αφορμή για την επίθεση και τις επικρίσεις η απουσία του υπουργού από το κοινοβούλιο, καθώς ο κ. Κακλαμάνης είχε καταθέσει ερώτηση στην οποία ο υπουργός έπρεπε να απαντήσει.

Στην έκρηξη του ο κ. Κακλαμάνης αποκάλεσε τον κ. Στουρνάρα «αγαπημένο των καναλιών που τον λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ» και σημείωσε ότι θα ήταν «ο πρώτος που θα έβαζα την υπογραφή μου για πρόταση μομφής εναντίον του».

Η ερώτηση  του κ. Κακλαμάνη ήταν για τη φορολόγηση των off shore εταιρειών στην οποία ανέλαβε να απαντήσει ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος πάντως κράτησε ουδέτερη στάση στις κατηγορίες του βουλευτή κατά του Στουρνάρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM