Καμμένος: «Και σε χαντάκι να με βρουν, οι ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν»

Καμμένος: «Και σε χαντάκι να με βρουν, οι ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν» Facebook Twitter
4

 Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι δέχεται ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του το πρωί στο Σκάι, τονίζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητά του να προχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.

«Και σε χαντάκι να με βρούνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και όταν με αφορμή την τοποθέτηση του ρωτήθηκε αν δέχεται απειλές, απάντησε: «Όποιος δεν συμβιβάζεται με το σύστημα δέχεται απειλές». Πάντως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει αυτή τη στιγμή τις απειλές που δέχεται.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μετά τον Καραμανλή τον μικρό που δεχόταν απειλές για τη ζωή του, τώρα οι ξένοι πράκτορες, που φοβούνται τους μεγάλους ηγέτες, απειλούν και τον Καμμένο. Καλά που ακούμε κάτι τέτοια και γελάμε και λίγο.