Γεωργιάδης: O Τσίπρας γύρισε στην Ελλάδα επειδή ήξερε για τους νεκρούς

Γεωργιάδης: O Τσίπρας γύρισε στην Ελλάδα επειδή ήξερε για τους νεκρούς Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

«Ο κ. Τσίπρας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση πια αντικειμενικά. Πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του Λιμενικού για νεκρούς ήταν στις 7. 08 μ.μ. και ο πρωθυπουργός μίλησε στο συντονιστικό αρκετές ώρες μετά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε «τι άλλη διασταύρωση ήθελε ο κ. Τσίπρας όταν το σήμα του Λιμενικού έλεγε βρήκαμε νεκρό.

Αν δεν τον είχαν ειδοποιήσει για το σήμα πρέπει να τους διώξει» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

«Ο Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μ.μ. από τη Βοσνία λόγω των νεκρών. Χρονικά το σήμα του λιμενικού συνδέεται με την επιστροφή του από τη Βοσνία.

Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. 

Για τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού  στο Μάτι ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Δεν βγήκε στον κόσμο για να μην ζήσει την εμπειρία Καμμένου που τον έβριζε ο κόσμος. Συνεχίζει τη λογική του θεάτρου». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM