Ψωμιάδης: «Δεν παραβίασα τους νόμους»

Ψωμιάδης: «Δεν παραβίασα τους νόμους» Facebook Twitter
18

Έλυσε τη σιωπή του μετά την τελεσίδικη, καταδικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο ίδιος δήλωσε ότι "σέβομαι την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν παραβίασα τους νόμους, υπηρετώντας με συνέπεια τα καθήκοντά μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τέλους για να δικαιωθώ.

Πολιτικά θα μείνω όρθιος. Έχω πίσω μου νωπό το 52% του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας που με στηρίζει. Αυτή η αγάπη του λαού επί 32 χρόνια μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω. Για την Πατρίδα, για την Ορθοδοξία, για τα παιδιά μας, για την ομογένεια, για τη Μακεδονία μας.

Όσο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η διοίκησή μας θα συνεχίσει το έργο που κάναμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα στελέχη της παράταξής μας. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για την Κεντρική Μακεδονία".

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της ΝΔ»

Πολιτική / Νίκος Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της ΝΔ»

«Δεν μας έφτανε ο κ. Μητσοτάκης , τώρα μας προέκυψε και δεύτερος. Ο κ. Κασσελάκης, που είχε το θράσος να έρθει στο Ηράκλειο και να μας κάνει μαθήματα ιστορίας για τον Ανδρέα Παπανδρέου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Στο 88% η συμμετοχή όσων έκαναν εγγραφή για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Στο 88% η συμμετοχή όσων έκαναν εγγραφή για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο

Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου αποτελούν την πρώτη φορά που όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, θα μπορέσουν να ψηφίσουν χωρίς κανέναν περιορισμό
NEWSROOM
Γεραπετρίτης για την εκλογή της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: «Θα επηρεάζουμε κρίσιμες διεθνείς αποφάσεις»

Πολιτική / Γεραπετρίτης για την εκλογή της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: «Θα επηρεάζουμε κρίσιμες διεθνείς αποφάσεις»

«Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη συγκυρία που διανύουμε καθώς η “γειτονιά μας” διαταράσσεται από δύο πολέμους» επισήμανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης
NEWSROOM
Live η κεντρική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα

Πολιτική / Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για τη μεταβίβαση της εταιρείας μου- Δεν φανταζόμουν τέτοια λάσπη»

«Είπα νωρίτερα ότι σας περίμενα καιρό στη ζωή μου. Αλλά έχω την αίσθηση ότι με περιμένατε κι εσείς» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης
NEWSROOM
Σακελλαροπούλου για Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Διεθνής αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου της Ελλάδας

Πολιτική / Σακελλαροπούλου για Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Διεθνής αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου της Ελλάδας

«Στη σημερινή, εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τη διεθνή ασφάλεια, η πατρίδα μας θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των ΗΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Γι αυτο οι καταδικασμενοι πολιτικοι και δημοσιοι λειτουργοι θα επρεπε αυτοματως να στερουνται των πολιτικων τους δικαιωματων.Και καταδικασμενος, και περπαταει ελευθερος και μας φτυνει και στα μουτρα.
Εαν τα δανεικα προερχονται απο "ανοικτά gay υπουργούς, παντρεμένους με άντρες" ειναι περισσοτερο ντροπιαστικα απ'οτι θα ηταν αν τα γυρευαμε απο "κανονικους" ανθρωπους? Απ'οτι ξερω "κανονικοτατος" ειναι και ο Πανικας, αλλα ειδατε μια αδικια? Η δικαιοσυνη τον κανονικο βρηκε να καταδικασει!
Να σε πω ομορφιά μου, είσαι εκτός θέματος. Είπαμε, υπάρχει ρατσισμός εναντίον των gay, αλλά, εδώ που τα λέμε, μας εγκάστρωσες. Θέλει και κάποιο ταλέντο για να είσαι Κάτωνας . . .
Βρε παιδιά, έπεσα θύμα παρεξήγησης. Αν βλέπατε και τα προηγούμενα σχόλιά μου, θα το καταλαβαίνατε. Έχω φάει τα λυσσακά μου να αναδεινύω ένα θέμα το οποίο τα Ελληνικά ΜΜΕ, πάντα κίτρινα και αισχρά, ωστόσο περιέργως πως δεν το έχουν ποτέ αναδείξει. Ούτε σαν πιπεράτη είδηση. Φυσικά να το χλευάσουν δεν μπορούν, να το πάρουν στα σοβαρά δε θέλουν. Ίσως οι λίγες λέξεις που προτίμησα, να ευθύνονται για την παρεξήγηση. Η Ελλάδα είναι η Ουγκάντα της Ευρώπης στο θέματα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Σχεδόν όλες οι χώρες της παλιάς ΕΕ έχουν πολιτικούς γάμους και σύμφωνα συμβίωσης και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να αναδειχτούν σε θέσεις ευθύνης. Δε λέω αν είναι καλύτεροι. Πάντως από τους δικούσ μας δεν έχουν να ζηλέψουν. Ο μέσος Έλληνας αυτά δεν τα ξέρει. Από πού να τα ακούσει; Μόνο αν εμείς τα διακινούμε σαν πληροφορίες. Τα γράφω από το capital.gr μέχρι τα sites που εμφανίζονται στο Yahoo.gr Μπορεί ο κόσμος που μαζεύεται εκεί να είναι οι περισσότεροι βόθρος, αλλά πόσο έντονη φαντάζει η αντίθεση! Όλο και κάποιος που θα τα δει, θα διερωτηθεί τι δεν κάνουμε εμείς καλά. Σας χαιρετώ και μη διστάζεται να αντιπαραβάλλετε τις αληθινές αξίες απέναντι στο βόθρο. Όλο και κάποιος που δεν έχει υποστεί ανήκεστον βλάβη, θα δει φως.
@ DimitrisTTo αντίθετο της ομοφοβίας πώς λέγεται; Ομοβία; Ομοσεξισμός; Στρεϊτοφοβία; Μπούργκα για τους ετεροφυλόφιλους; Στην κρεμάλα όσοι πηδάν γυναίκες;Μόνο κακό κάνεις στην υπόθεση για την οποία νομίζεις ότι αγωνίζεσαι με τόσο αφελείς (και άσχετες με το θέμα) γενικεύσεις: αίφνης οι στρέιτ τσουβαλιάστηκαν μαζικά στο σακί "Ψωμιάδης" και οι γκέι στο "Βεστερβέλε"...! ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ είναι η πομπώδης, απλοϊκή μισαλλοδοξία που ευαγγελίζεσαι, γιατί με τέτοιες θέσεις προδιαγράφεις μια εμπόλεμη κοινωνία απαρτιζόμενη από δυο στρατόπεδα που θα αλληλοσπαράσσονται με ακραία ρατσιστική λύσσα.
Γράφω ως απάντηση σε αυτό το θρεντ, ώστε να το δει όποιος θέλει να το δει. Το παράδειγμα αυτό το φέρω ως εξαιρετικά χτυπητή αντίθεση των κριτηρίων που έχει η Ελληνική κοινωνία για να εκτιμά κάποιον άνθρωπο και δη πολιτικό, με τα ισχύοντα στο λεγόμενο προηγμένο κόσμο. Η Ελληνική κοινωνία σε εκτιμά αν είσαι λίγο μάγκας, λίγο αλητάκος, λίγο λαμόγιο. Έτσι καταλήγει επί σειρά ετών σε λάθος επιλογές. Καθόλου δε χωρίζω τους ανθρώπους σε δυο στρατόπεδα, Ευφρόσυνε. Χωρίζω αν θέλεις σε δυο στρατόπεδα τις αξίες που επιθυμεί ο καθένας να προτάσσει. Ο συντηρητικός κόσμος προτάσει την Παράδοση, που είναι δοκιμασμένη, αν και συχνά άδικη. Την ατομική ελευθερία, τα ατομικά δικαιώματα, το σεβασμό της αξιοπρέπειας όλων (όλων) τα βάζει σε δέυτερη μοίρα. Ομοίως και την ισότητα. Το "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια", γίνεται τότε πρόσχημα για το ξερίζωμα των άλλων αξιών. Αντιλαμβάσνονται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων σαν ένα τσίρκο, ένα καπρίτσιο της Δύσης να ανέχεται την έκπτωση και τον εκφυλισμό και προβλέπουν την καταστροφή της. Το λάθος τους είναι ότι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι κατάφαση και όχι έκπτωση αξιών. Φυσικά το κοινό του lifo το έχει εμπεδώσει αυτό και δε θα το ξαναγράψω, το υπόσχομαι. Όμως τα γράφω και στο capital, που αν και οικονομικό, μαζεύει σοβαρό κόσμο ως επι το πλείστον και θίγει και κοινωνικά θέματα καμιά φορά. Φυσικά γράφω και άλλα, πολιτικά σχόλια. Αυτό που αποκομίζω είναι ότι πολλοί άνθρωποι, προφανώς και δε θεωρούν ότι όλη η Ευρώπη έχει παλαβώσει και εμείς είμαστε φάρος αξιών. Κατανοούν, αν και δεν συντάσσονται πάντα. Σε άλλα μπλοκς και φόρα, όπου μαζεύεται η σάρα και η μάρα, έχω πιο πολλά dislike, αλλά και ουκ ολίγα like. Και σιγά-σιγά, βλέπεις ότι κάποιοι θέλουν να ακούσουν και κάτι άλλο, μου έχει τύχει ακόμα και άτομα που έβριζαν να μου πουν συγγνώμη. Μπαίνω και στο pinknews.co.uk όταν έχει θέματα που αφορούν την Ελλάδα και σας πληροφορώ ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον γι' αυτά που γίνονται εδώ, πχ για το Χυτήριο, που είχα πάει σημειωτένον. Μπορείτε αν θέλετε να συμμετέχετε σε φόρα με διαφορετικό κοινό. Το έχω ξαναπεί ότι είναι σημαντικό να προσκαλούμε αν γίνεται και άτομα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες να γράψουν κάτι. Γιατί η Ελλάδα να είναι 30 χρόνια σα μια κύστη και δε συμμετέχει ουσιαστικά σε κάποια ανταλλαγή ιδεών με άλλους Ευρωπαίους, όπως γίνεται σε κάποιο βαθμό μεταξύ τους; Ποιόν εξυπηρετεί αυτό; Όχι τους gay πάντως.
Λυπάμαι. Το κείμενό σου δεν απαντάει επί της ουσίας, υπεκφεύγει, είναι τεράστιο, φλύαρο, κουραστικό... Με λίγα λόγια από τα τόσα που έγραψες δεν μου έμεινε σχεδόν τίποτα.Υ.Γ.Κάποιος που εξειδικεύεται σε τέτοια κατεβατά (γιατί έχω συναντήσει πολλά δικά σου) δεν θα έπρεπε να γνωρίζει τι είναι αλλαγή παραγράφου και πώς "αναπνέει" ένα κείμενο;
@ΕυφρόσυνοςΔε χρειάζεται να λυπάσαι, Ευφρόσυνε, απλά να μην είσαι φυγόπονος. Να διαβάζεις αργά, προσεκτικά και όταν κάτι δε σου μένει, να το επαναλαμβάνεις. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως! Έτσι θα κερδίσεις από ένα κείμενο.Δεκτό το σχόλιο με τις παραγράφους. Για να μη γίνει καμιά στραβή, γράφω πρώτα σε word και μετά κάνω copy-paste. Έτσι χάνονται τα κενά των παραγράφων.Ενώ όμως εγώ απάντησα ότι δε χωρίζω σε δυο στρατόπεδα τους ετερο- και τους ομοφυλόφιλους, κάτι που ούτως ή άλλως από πουθενά δεν προκύπτει από το πρώτο κείμενό μου, εσύ επιμένεις και μάλιστα χωρίς εξήγηση. Τί δεν καταλαβαίνεις; Μόνο φλυαρείς περί φλύαρου κειμένου.Υπάρχει ένα καθεστώς ανοχής της βίας σε βάρος των ομοφυλόφιλων, νέων και μη. Σα να δεχόμαστε να παράγει Δίκαιο το Έγκλημα. Πάρε θέση. Αυτό να σου μείνει.
@ DimitrisTΌχι, καλέ μου. Μην επιμένεις ότι έχουμε να κερδίσουμε από τα ατέλειωτα κείμενά σου αν τους αφιερώνουμε τον χρόνο μας διαβάζοντάς τα ξανά και ξανά... Θυμίζεις κάτι κακές μαγείρισσες που σου σερβίρουν βουνό τα φαγητά κι όταν τους λες από ευγένεια ότι είναι πολύ (για να μην πεις ότι δεν τρώγεται) σου απαντούν "μη βιάζεσαι, σιγά σιγά να το μασάς για να νιώθεις καλά τη γεύση του και μετά να δεις ότι θα θέλεις κι άλλο..."!
Δεν μου διέφυγε τίποτα, καλέ μου DimitrisT. Δεν μπορώ να ξαναδοκιμάσω γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!(Και τι επιδόρπιο να φαγωθεί σ' ένα "Γι' αυτό γυρεύουμε δανεικά από υπουργούς, παντρεμένους με άντρες"; Δεν κατεβαίνει τίποτα. Κοτρόνα κατάπια).Θα τα πούμε σε άλλη ευκαιρία.
"σέβομαι την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν παραβίασα τους νόμους" λέει.Τότε γιατί καταδικάσθηκε, επειδή τήρησε τους νόμους;Περίεργη άποψη έχει για το σεβασμό της απόφασης της δικαιοσύνης.Σαν οριστικά καταδικασμένος πια, θα πάψει να μας πρήζει με τις γραφικότητές και την προσωπική του ερμηνεία περί πατριωτισμού;Η ΝΔ δεν του χρειάζεται πια, υπάρχει η τενεκεδένια δύση να τον φιλοξενήσει.
Κανει το αυτονοητο. Επικαλειται το 52%(πολλες δεκαδες χιλιαδες ψηφοι) των ψηφοφορων του. Ξερει οτι για αυτους θα ειναι παντα ο Πανικας τους! Αυτον(και πολλους αλλους παρομοιους) επιλεγουν οι πολιτες, αυτη την Ελλαδα εχουμε! Γιατι απορουμε??