Απεργία την Πρωτομαγιά

Κικίλιας: Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα

Κικίλιας: Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
3

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα, γιατί ο πρωθυπουργός αγνοεί τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και αρνείται να περάσει μια τόσο σημαντική συμφωνία από το ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

  

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η κυβέρνηση αρνείται να φέρει τη συμφωνία προς συζήτηση και κύρωση στη Βουλή, «την ίδια στιγμή που ο κυβερνητικός εταίρος του διαφωνεί με τη συμφωνία αυτή».

«Ποιος είναι αυτός ο πολιτικός που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Κοινοβουλίου;», διερωτήθηκε στο πλαίσιο αυτό.

Ο βουλευτής Α΄Αθηνών υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ κακή συμφωνία, αφού όπως είπε «δίνει το όνομα Βόρεια Μακεδονία στη γείτονα χώρα, ονομάζει τους πολίτες της Μακεδόνες, τη γλώσσα τους μακεδονική, παραχαράσσοντας την Ιστορία, το έθνος μακεδονικό και δημιουργεί προσδοκίες αλυτρωτισμού».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, μαζί με τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, φέρουν ακέραια την ευθύνη για την παραχάραξη της Ιστορίας μας και για μια συμφωνία που γίνεται ερήμην του ελληνικού λαού και του Κοινοβουλίου και είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα. Μια συμφωνία που εκχωρεί την εθνική γραμμή και δίνει πράγματα όπως η γλώσσα, η ταυτότητα και το έθνος, τα οποία είναι ανήκουστο να δοθούν στα Σκόπια».

Ο τομεάρχης άμυνας της Ν.Δ. είπε πως «και ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς έκαναν στις περιόδους που κυβέρνησαν, αυτό που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον προκειμένου να υπερασπιστούν τη χώρα μας».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει όλα αυτά που μπορεί από την πλευρά του, ώστε να έρθει το θέμα στο Κοινοβούλιο. Η Νέα Δημοκρατία θα πράξει αυτό που επιβάλλει η συνείδηση του κόμματος, με ευθύνη, πατριωτισμό, ρεαλισμό», δήλωσε τέλος ο κ. Κικίλιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια