Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
4

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και νέα δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χθες στην εκπομπή «Ανατροπή» του ΜΕΓΚΑ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 22,3%, Νέα Δημοκρατία 20,1%, Χρυσή Αυγή 10,3%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, Δημοκρατική Αριστερά 5% και ΚΚΕ 4,6%

Στην ερώτηση για το ποιόν θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 27,8%, και 18,6% ο Αλέξης Τσίπρας. Ακολουθούν οι Ευάγγελος Βενιζέλος με 8,0%, Φώτης Κουβέλης (6,7%), Πάνος Καμμένος με 5,7%, Νίκος Μιχαλολιάκος (3,8%) και τέλος η Αλέκα Παπαρήγα με 1,7%. Ποσοστό 25,2% των ερωτηθέντων δηλώνει «κανένας από τους παραπάνω».  

Το 71,2% των ερωτηθέντων δεν θεωρεί λύση τις πρόωρες εκλογές, αντίθετα με το 28,2% που ζητά άμεση προσφυγή στις κάλπες. Αρνητικά κρίνει την προσπάθεια της κυβέρνησης το 62,9% των ερωτηθέντων, ενώ αντίθετα το 36,1% Της δίνει θετική ψήφο.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αναδεικνύεται και πάλι ο Φώτης Κουβέλης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά τώρα, λες και δεν ξέρουμε τη σταθερότητα των ψηφοφόρων στην Ελλάδα. Σε δυο μήνες μπορεί να δείχνουν τελείως διαφορετικά νούμερα οι δημοσκοπήσεις.Ακόμα κι εγώ αν βγω αύριο και αρχίσω να τάζω τριπλάσιους μισθούς και συντάξεις, δωρεάν διακοπές στην Ελούντα για όλους, διορισμό στο δημόσιο για όποιον το θέλει, Μερσεντές αφορολόγητες και σύνταξη στα 35 για τους άντρες, στα 30 για τις γυναίκες, με βλέπω να φτάνω στην επόμενη δημοσκόπηση το 70%. Θα τρελλάνω τη GPO.
Εντάξει δε μου αρεσει να γκρινιαζω αλλα με τα απο πανω αποτελεσματα δεν βγαζω ακρη.....''Δημοφιλέστερος πολιτικός αναδεικνύεται και πάλι ο Φώτης Κουβέλης'', γιατι????δεν ενημερωθηκα για κατι????''θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 27,8%'' γιατι??? για τις υποσχεσεις που εδωσε και δεν κρατησε??για την τελεια πολιτικη γραμμη που ακολουθει? γιατι πιστευει σε ενα θεο πατερα παντοκρατορα?''18,6% ο Αλέξης Τσίπρας'' αυτο το ποσοστο πιστευει επισης οτι στο τελος του ουρανιου τοξου θα βρει λιρες???''Νίκος Μιχαλολιάκος (3,8%)'' το υπολοιπο 7% που ψηφιζει ΧΑ τι ακριβως προσδοκα?εφοσον δεν τον θεωρει καταλληλο για πρωθυπουργο αρα παραπερα δεν συμφωνει με τις τακτικες του?
Ο δημοφιλεστερος ειναι ο Κουβελης γιατι τα παει καλα με ολους, ειναι και με τους μεν και με τους δε.Δεν χαλαει χατιρια. Αρα, "καλος".Ο υπαρχον πρωθυπουργος, ο εν ενεργεια δηλ, ειναι προτιμοτερος απο καποιον που δεν ξερουμε καθολου. Αλλωστε αυτη η ερωτηση υπαρχει Μονο σε ελληνικες δημοσκοπησεις-ελληνικη πατεντα.Ο Αλεξης παει παντα καλα γιατι ταζει πολλα, αν δειτε την ιστορια, στην Ελλαδα κερδιζει οποιος ταζει τα περισσοτερα. Απλα πραγματα.Το υπολοιπο 7% της Χ.Α. ειναι οι θαυμαστιες του Κασιδιαρη, μη νομιζετε πως ειναι λιγες....
Μα ειλικρινα αυτες οι στατιστικες δεν βγαζουν απολυτως κανενα νοημα. Μα απολυτως! Οταν το 25,2% των ερωτηθέντων δηλώνει «κανένας από τους παραπάνω» καταλαβαινει κανεις οτι η ερευνα εχει αποτυχει και πρεπει να την επαναληφθεί!Άρη Κων. οι απαντήσεις σου ειναι αποστομωτικες, μπορει να το γελαμε αλλα αυτά που γράφεις ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Το δέυτερο έχει ειπωθεί απο συγγενή μου συγκεκριμένα.'' Δε γίνεται να ψηφίσουμε κάποιον ''άγνωστο'' για πρωθυπουργό γιάτί οι Ευρωπαίοι δεν θα μας δώσουν τα λεφτά μετα'' Παραλογοοοοοοοοοοοο εισαι εκει??????