Δένδιας: «ΕΛΑΣ και Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι»

Δένδιας: «ΕΛΑΣ και Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι» Facebook Twitter
3

«Η ΕΛΑΣ και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στον Βήμα Fm ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ΕΛΑΣ εκφράζει τη νομιμότητα, ενώ η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που δρα την παρανομία» και τονίζοντας ότι δεν του έχει ποτέ υποδειχθεί συνεργασίας ΕΛΑΣ-Χ.Α. ώστε να πάρει μέτρα.

«Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛΑΣ να μην ανέχεται την αυτοδικία της ΧΑ. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛΑΣ και ΧΑ, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα. Υπάρχει απόλυτη επαγρύπνηση σε αυτό τον τομέα», κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ο οποίος είπε ακόμη ότι  «το κύριο εμπόδιο της Χρυσής Αυγής είναι η νόμιμη και επιτυχημένη και συνταγματικά ορθή δράση της ΕΛ.ΑΣ.».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Είσαι ηγέτης ρε Δένδια. Νοιώθεις την απειλή από χιλιόμετρα και μας προστατεύεις. Μπράβο.Εντάξει θα περιμένουμε να μαζέψεις αποδείξεις ήρεμα και ωραία και μετά να φτιάξεις επιτροπή να κρίνει τις αποδείξεις και μετά θα κρατήσουμε την αναπνοή μας όταν ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΔΕ και η δικαιοσύνη λάμψει!Μη ξεχάσεις να γκρινιάζεις για "ελλειμα δημοκρατίας" όταν η αγανάκτηση των απροστάτευτων πολιτών σου ξεχειλίσει.
Το ότι ένας στους δύο αστυνομικούς ψηφίζει Χρυσή Αυγή δεν του λέει τίποτα?Για συνεργασία που να έχει "αποδειχθεί με επαρκή τρόπο" δεν ξέρω ακόμα...αλλά πόσο σίγουρος μπορεί να είναι ο κ. Δένδιας ότι κάποιος που τους ψηφίζει δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια όταν αντίθετα θα πρέπει να προβεί σε συλλήψεις?