Στο στόχαστρο του Κασιδιάρη και η Φουρέιρα - Αντιαλβανικό παραλήρημα στη Βουλή

Στο στόχαστρο του Κασιδιάρη και η Φουρέιρα - Αντιαλβανικό παραλήρημα στη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1

Επίθεση εναντίον των Αλβανών, με ιδιαίτερη αναφορά στην Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας – Αλβανίας για την ένταξη στην Ε.Ε.

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα. Μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς, μεγάλες Αλβανίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

«Όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες και όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τίρανα, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία συζήτηση με τους Αλβανούς, καμία διαπραγμάτευση, μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους σε βάρος της Ελλάδος» πρόσθεσε.

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια