Καμμένος: Να μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν ούτε ένα χιλιοστό ελληνικής γης

Καμμένος: Να μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν ούτε ένα χιλιοστό ελληνικής γης Facebook Twitter
SOOC
1

Σαφείς προειδοποιήσεις προς την Τουρκία για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας απηύθυνε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα.

«Επιθυμούμε την ειρήνη (...) και θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, αλλά δεν θα πρέπει να τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας» διεμήνυσε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός επανέλαβε την πάγια θέση του πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης, είναι «όμηροι» της Τουρκίας. 

Μιλώντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το κύριο οπλικό σύστημά και «με αυτό το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός, δεν απειλείται από κανέναν».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια