Βρούτσης: Η κυβέρνηση θέλει να «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές

Βρούτσης: Η κυβέρνηση θέλει να «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές Facebook Twitter
SOOC
0

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα καταφύγει το φθινόπωρο στη λύση των εκλογών, εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

«Όλες οι ενέργειες και οι δηλώσεις της κυβέρνησης προδίδουν άγχος, αλλά και την πρόθεσή της να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real.


Ο κ. Βρούτσης συμπλήρωσε ότι τα μέτρα που έρχονται - προσωπική διαφορά και αφορολόγητο συνδυαστικά - θα επιφέρουν απώλεια μίας έως τριών συντάξεων για όλους τους συνταξιούχους, καθώς και ενός μισθού για όλους τους εργαζόμενους.

Μάλιστα εκτίμησε ότι το υπουργείο Εργασίας σκόπιμα δημιουργεί «μαύρες τρύπες», «που υπονομεύουν το μέλλον του ασφαλιστικού και ναρκοθετούν με ελλείμματα την επόμενη κυβέρνηση».


Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά ζητήματα, ο κ. Βρούτσης τόνισε πως η ακολουθούμενη πολιτική δείχνει «ανευθυνότητα και επιπολαιότητα», υπογραμμίζοντας την ανάγκη «εθνική ομοψυχία» που η κυβέρνηση, όπως είπε, «υπονομεύει συστηματικά με την τακτική που ακολουθεί».


Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι «η χώρα μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι ανομίας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «φέρει ακέραια την ευθύνη», επιρρίπτοντάς της παράλληλα ευθύνες για το ότι «προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βία και την εγκληματικότητα ως αυτονόητα συστατικά στοιχεία της καθημερινότητας».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM