Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 βλέπει η Έφη Αχτσιόγλου

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 βλέπει η Έφη Αχτσιόγλου Facebook Twitter
SOOC
5

Η έξοδος της χώρας από τη μνημονιακή περίοδο θα δώσει τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019, εκτίμησε σε νέα συνέντευξή της η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. 

Όπως επεσήμανε η κα Αχτσιόγλου, η έξοδος από τα μνημόνια θα γίνει αισθητή από τους πολίτες «σε πολλά και διαφορετικά πεδία», εμπεδώνοντας τις κοινωνικές συμμαχίες της κυβέρνησης. 

Η υπουργός Εργασίας ανέλυσε, στη συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα» τα σχέδια της κυβέρνησης για «δίκαιη ανάπτυξη», που θα εξασφαλίζει την «αξιοπρεπή εργασία».

«Για τον λόγο αυτό νομοθετήσαμε την επαναφορά, από τον Αύγουστο του 2018, των δύο βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, της επεκτασιμότητας και της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης, οι οποίες είχαν ανασταλεί την περίοδο της κρίσης. Για τον λόγο αυτό δρομολογούμε την αύξηση του κατώτατου μισθού», τόνισε.

Κλείνοντας, η κα Αχτσιόγλου γνωστοποίησε ότι εντός του επόμενου διμήνου θα ανακοινωθεί η κατανομή των επιπλέον 450 εκατομμυρίων ευρώ που θα δοθούν από ευρωπαϊκά κονδύλια και προανήγγειλε ένα νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα αφορά σε 25.000 άνεργους.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν κρατιέται η άλλοτε "συντρόφισσα" με τα "επαναστατικά υπερασπιστικά στήθη" (μην παρεξηγηθώ αν κάποιοι δεν έχουν δει το βίντεο, να το δουν).Πάντως να 'ναι καλά, μας πρόσφερε την πιο χαρούμενη και γελαστερή στιγμή της μέρας η νυν πιο "σικάτη κυρία" του ΣΥΡΙΖΑ.Αν θα μας αφήσει κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η ανάμνηση αυτής της χαριτωμένης αιθεροβασίας που τα κάνει όλα εύκολα...Από την εποχή του Γιάνη στην Βουλή με τα εμπριμέ πουκάμισα και το σακίδιο (πικ-νικ λουκ).Μέχρι την κ. Έφη και μέχρι το "άει στο διάολο" που λόγω των ωτοασπίδων που φορούσε "δεν άκουσε", όπως είπε δηκτικά η ίδια η εκστομίσασα κ. Τασία.Γέλιο πηγαίο σαν της Μοσχολιού ένα πράγμα !