Ψαριανός: «Θα ψηφίσω «παρών» αλλά αν κάποιοι αλλάξουν στάση θα ψηφίσω «ναι»

Ψαριανός: «Θα ψηφίσω «παρών» αλλά αν κάποιοι αλλάξουν στάση θα ψηφίσω «ναι» Facebook Twitter
12

Έτοιμος να ψηφίσει τα μέτρα, αν υπάρξουν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που δεν τηρήσουν τη γραμμή «παρών», δηλώνει ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Όπως λέει στο nocomments.gr η πρόταση του ήταν να ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ «ναι» στα μέτρα και στον προϋπολογισμό. Όμως, σημειώνει, η πρόταση αυτή δεν πέρασε και όλοι οι βουλευτές αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή.

Αλλά, τονίζει, εάν κάποιος από τους συναδέλφους του στην ΔΗΜΑΡ αλλάξει στάση και δεν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, τότε ο ίδιος θα ψηφίσει «ναι» στα μέτρα.

«Παρόλο που διαφωνώ με τα εργασιακά είχα αποφασίσει να ψηφίσω ναι. Όμως θα ακολουθήσω τη γραμμή του κόμματος. Εάν όμως κάποιοι αλλάξουν στάση και δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους τότε και εγώ θα κάνω αυτό που είχα αποφασίσει», λέει ο κ. Ψαριανός.

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
" Ψηφοδέλτια σταύρωνα κι όλη νύχτα καύλωνα , Στης βουλής τα έδρανα,αχ!και'γώ να έκλανα " Σε αυτό το παλιό τραγουδάκι του Τζίμη Πανούση ,εχει γράψει τους στίχους ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ! ! !
Χρειάζονται 151 ψήφοι για να ψηφιστούν τα νέα μέτρα.Κι ύστερα, σκέφτεσαι έτσι που είσαι ευφάνταστος, ότι αν βρεθούνε από 151 ψήφοι και πάνω, μαζί με τις ψήφους των αποβρασμάτων της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων Μποέμ Διαμαρτυρόμενων, των Καμένων Εγκεφάλων και των Εραστών της Επαναστατικής Γυμναστικής, τότε θα καταψηφιστούν τα νέα μέτρα. Θα κάνουν, λέει, για πρώτη φορά αυτοί οι 151 Ανεπάγγελτοι -ή και περισσότεροι από τόσους- κάτι χρήσιμο στη ζωή τους και θα πουν το μεγάλο "Ὀχι", το Καβαφικό ή το "Ὀχι" του Λαού και θα γιορτάζομε στο μέλλον ένα νέο "Ὀχι", το νεώτερο από την εποχή του ελληνο-ιταλικού πολέμου… Ένδοξες στιγμές εθνικής μεγαλοπρέπειας.Αλλά κι αυτός ο λαός, στο όνομά του οποίου μιλούν κάποιοι συντελεστές της Τηλεδημοκρατίας μας, πολλές φορές αυθαίρετα, στην πραγματικότητα έχει αποφανθεί πρόσφατα. Άνευροι Ραγιάδες αποφανθήκαμε στις 17 Ιουνίου. Μπορεί ένας προσκυνημένος λαός να ακολουθήσει στο μονοπάτι του Μεγάλου "Όχι"?http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/doubts.html
Κάποτε ο Ψαριανός είχε γράψει "Στης Βουλής τα έδρανα αχ και εγώ να έκλανα" τώρα φαίνεται το έχει αλλάξει λίγο, "απ' της Βουλής τα έδρανα όλο τον κόσμο έκλανα" Σιχαμένος τύπος, πραγματικά σιχαμένος. Γουρούνι το Όργουελ.
«Θα ψηφίσω «παρών» αλλά αν κάποιοι αλλάξουν στάση θα ψηφίσω «ναι». Εκτός αν το "όχι" ετεροκαθορίσει την νομεκλατούρα του προτσες προλεταριάτου, οποτε το "οχι" μου θα καθοριστεί απο την απουσία μου, αυτοπροσδιοριζόμενο απο την ανυπαρξία καθαρής γραμμής (κόκκινης πάντα). ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
Πραγματικά (πλάκα κάνω) βρήκα τον μέντορά μου. Τέτοια ομολογία ετεροκαθορισμού δεν έχει ξαναυπάρξει. Θα πάρει την απόφασή του, ανάλογα με το τι θα κάνουν άλλοι.... Είναι έτοιμος να μην ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος, που αποφασίστηκε από κεντρικό όργανο, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν έχει παρέα....Τουλάχιστον ο Βουδούρης είπε "όχι" κι εννοεί (πιστεύω) όχι χωρίς να το εξαρτά από άλλους. Θες "ναι"; Πες "ναι" χωρίς να περιμένεις να δεις τι θα κάνουν οι άλλοι που μπορεί να διαφωνούν με την κομματική γραμμή.