O Γ. Παπανδρέου ακύρωσε cocktail-dinner στο Τορόντο για να ψηφίσει τα μέτρα

O Γ. Παπανδρέου ακύρωσε cocktail-dinner στο Τορόντο για να ψηφίσει τα μέτρα Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Παπανδρέου ακύρωσε ομιλία και cocktail-dinner στο Τορόντο, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ψηφίσει τα καυτά μέτρα.

Όπως αναφέρει το πρώτο ΘΕΜΑ, η απόφαση επαναπατρισμού του πρώην πρωθυπουργού λήφθηκε ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν. 

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει από τη Βουλή επταήμερη άδεια προκειμένου η απουσία του από την Ελλάδα να είναι δικαιολογημένη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είχε προγραμματίσει να μεταβεί στο Τορόντο του Καναδά, το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, ώστε να αναλύσει τις εμπειρίες του ως πρωθυπουργός σε cocktail-dinner.

O αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι ο κάθε παρευρισκόμενος θα έπρεπε να πληρώσει μεταξύ 190 έως 430 δολάρια για να έχει τη μοναδική ευκαιρία να ακούσει τον πρώην ισχυρό άντρα της Ελλάδας.

Η σχετική πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση είναι διαθέσιμη εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM