Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis

Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσιεύματα για τη Novartis Facebook Twitter
SOOC
0

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνεργατών του, με αφορμή νέα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη υπόθεση της Novartis.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν πως «η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι» καθώς, όπως λένε, προσπαθούν «μάταια» να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με «φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη».

Σε δήλωσή τους για τις δήθεν, όπως λένε, νέες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis κάνουν λόγο για «παραλήρημα». 

Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τέως πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυση, εξηγούν ξεκαθαρίζοντας πως η φημολογούμενη συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Όπως προσθέτουν, έτσι διαψεύδεται η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis.

«Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την "Αυγή" της εποχής (2/3/2013), καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», επισημαίνουν, ενώ σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον "Samara", μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, δηλώνουν πως η κυβέρνηση εκτίθεται καθώς το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα οι ίδιοι συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού καταγγέλλουν πως ο Αλέξης Τσίπρας ενέκρινε αίτημα της εταιρείας για να της παραχωρηθεί το ιστορικό παλάτι της Ρόδου για ένα δείπνο.

«Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους" είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, εγκρίνει το αίτημα της Novartis και παραχωρεί το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM