Θεοδωράκης: Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα και για τους πρώην και για τους νυν

Θεοδωράκης: Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα και για τους πρώην και για τους νυν Facebook Twitter
SOOC
0

Για διχαστικό λόγο κατηγόρησε την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Η συνεδρίαση επί της πρότασης που έχει καταθέσει η ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους.

Η πρόταση στρέφεται κατά της πρώην αλλά και της νυν ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα σε βάρος των κ.κ Πολάκη, Ξανθού και Κουρουμπλή.

Το δίλημμα που θέτει ο Έλληνας πρωθυπουργός «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», δεν πρέπει να βρίσκει μιμητές, προειδοποίησε ο κ. Θεοδωράκης που προειδοποίησε ότι ο συγκρουσιακός λόγος απειλεί την ελληνική οικονομία αλλά και ολόκληρη την χώρα.

«Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα για τους πρώην και τους νυν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί «άρπα-κόλα» λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM