Σπίρτζης για μίζες στο μετρό: Μετά το FBI τώρα έχουμε και τους Γερμανούς

Σπίρτζης για μίζες στο μετρό: Μετά το FBI τώρα έχουμε και τους Γερμανούς Facebook Twitter
SOOC
0

Αναφορά στα στοιχεία της γερμανικής Δικαιοσύνης για μίζες στην ανάθεση έργων του μετρό από το 2003 έως το 2008, έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, διαμηνύοντας πως η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί τέτοιες πρακτικές. 

«Μετά το FBI τώρα έχουμε και τους Γερμανούς. Εμείς δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές αλλά δεν πρόκειται να ανεχθούμε πρακτικές που έρχονται από το παρελθόν», υπογράμμισε, σχολιάζοντας τόσο τα νέα στοιχεία όσο και την υπόθεση Novartis. 

Τα μελλοντικά έργα στην Αττική

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας για τα έργα στην Αττική, ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την χρηματοδότηση των μεγάλων οδικών έργων στην Αττική όπως είναι, μεταξύ άλλων, η επέκταση της Αττικής οδού και της γραμμής του προαστιακού μέχρι το Λαύριο αλλά και από το Αεροδρόμιο μέχρι την Αρτέμιδα και τη Ραφήνα.


Ο κύριος Σπίρτζης γνωστοποίησε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο δημοπρατείται και η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Ραφήνας.

Παράλληλα προοδεύουν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για μελλοντικές επεκτάσεις της Αττικής Οδού και του προαστιακού προς Λαύριο και Ραφήνα. 

Ο υπουργός Υποδομών έκανε αναφορά και στα υπόλοιπα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Αττική, λέγοντας ότι αυτά που είναι πρώτης προτεραιότητας είναι μεταξύ άλλων η ολοκλήρωση της διευθέτησης του ρέματος της Εσχατιάς όπου έχει κατασκευασθεί το πρώτο τμήμα του, αλλά και η διευθέτηση του ρέματος της Ραφήνας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM