Βουλευτής χαρίζει το μισθό του σε σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες

Βουλευτής χαρίζει το μισθό του σε σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Facebook Twitter
14

Στον  Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα". προσφέρει κάθε μήνα τη βουλευτική του αποζημίωση  ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ που δημοσιεύουν την είδηση, ο κ. Σταθάς έχει αρνηθεί και το βουλευτικό αυτοκίνητο του ενώ  δεν δέχτηκε και τη φύλαξη που παρέχεται σε βουλευτές. Μάλιστα για το θέμα είχε στείλει και επιστολή στον κ. Δένδια, ζητώντας οι αστυνομικοί που δικαιούτο να υπηρετήσουν στο Α.Τ. Αλιάρτου.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Σταθά προς τον κ. Δένδια:

 

"ΠΡΟΣ: Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ

Κον Παπαγιαννόπουλο

Κοιν: Υπουργό Δημόσιας Τάξης

Κον Δένδια

Στις Βουλευτικές εκλογές Ιουνίου τρέχοντος έτους, εξελέγην Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Από τον κανονισμό της Βουλής μου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής και προσκόλλησης ως φρουρά δύο (2) Αστυνομικών για την προσωπική μου ασφάλεια.

Όπως καλύτερα γνωρίζετε από εμένα η αύξηση της εγκληματικότητας τόσο στην επικράτεια όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας όπου εξελέγην Βουλευτής δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Αυτό διαφαίνεται στην καθημερινότητα των πολιτών η οποία ανακλάται και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα.

Για τον εξαιρετικό αυτό λόγο θα ήθελα να κάνετε δεκτό το αίτημά μου, όπως εξαιρεθώ του ευεργετήματος αυτού και την παροχή αντί σε εμένα των δύο (2) αστυνομικών να τους προσκολλήσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου, ο οποίος είναι κατά εμένα το κέντρο του νομού με λιγοστή δύναμη καθόσον είναι Α.Σ. και όχι Διοίκηση Αξιωματικού, με μέγιστα συσσωρευμένα προ-βλήματα ( εγκατάσταση ΡΟΜΑ, αλλοδαποί κ.λ.π.).

Ευελπιστώ μελλοντικά να επανεξετάσετε και το πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλεως αυτή όπως εκφράζεται από την Τοπική αυτοδιοίκηση για αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού σε Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου.

Με τιμή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ", καταλήγει η επιστολή.

14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω καν πόσο μικροπολιτική και παλαιάς κοπής καταλήγει να είναι μία δήλωση αυτού του τύπου από τη στιγμή που γίνεται δημοσίως: "εγώ ο καλός που αρνήθηκα τα λεφτά" (αλήθεια, από ποιους πόρους θα βιοπορίζεται ο βουλευτής; - οι βουλευτές λαμβάνουν αποζημίωση για την προσφορά τους στο έθνος, όχι μισθό που εκχωρείται κλπ κλπ), "εγώ ο καλός που αρνήθηκα τους αστυνομικούς για να εξασφαλίσω αστυνόμευση στο χωριό μου" - "ΕΓΩ Ο ΚΑΛΟΣ, ΕΓΩ Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΓΩ Ο ΛΑΪΚΟΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ!"Τα αφήνω όλα αυτά κατά μέρους για να σταθώ σε όσα αναφέρει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Δένδια: "θα ήθελα να κάνετε δεκτό το αίτημά μου [...] για την παροχή των δύο (2) αστυνομικών [...] στον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου, ο οποίος έχει λιγοστή δύναμη [...] με μέγιστα συσσωρευμένα προβλήματα (εγκατάσταση ΡΟΜΑ, αλλοδαποί κ.λ.π.)". Είναι η πρώτη φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (και μάλιστα βουλευτής) δηλώνει δημοσίως ότι η εγκατάσταση ΡΟΜΑ και αλλοδαπών συνιστά ΠΡΟΒΛΗΜΑ για μια περιοχή... Ειλικρινά εκπλήσσομαι! Πριν αρχίσετε να χειροκροτάτε και να αγιογραφείτε τον κ. Σταθά, σας ενημερώνω ότι από το 2000 είναι επαγγελματίας συνδικαλιστής, μέλος επί σειρά ετών στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και από το 2010 πρόεδρός του, ενώ φυσικά υπήρξε τοπικό μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ (του λαϊκού ΠΑΣΟΚ εννοείται!) μέχρι που εξετίμησε τις σοσιαλιστικές ιδέες του συντρόφου Αλέξη. Αν να μην το ξεχάσω: είναι και φοιτητής στο Ε.Α.Π. στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.Πάνω απ' όλα όμως, είναι γνώστης της συνταγής του αείμνηστου Ανδρέα, ο οποίος πετώντας τέτοιου είδους φανφάρες όπως αυτές του κ. Στάθα, έκανε εκατομμύρια Έλληνες να πίνουν νερό στ' όνομα του. Αν κρίνω από τα θετικά σχόλια στη σελίδα της lifo, πάλι αμάσητα θα τα φάμε τα τσίλικα του νεοΠΑΣΟΚικού ΣΥΡΙΖΑ... Με τις υγείες μας λοιπόν!
Και επειδή ο εργατοπατέρας κ. Σταθάς συνεχίζει να μας εκπλήσσει, προχθές πρωταγωνίστησε σε ακόμη μία εξαιρετικού κάλους πρωτοβουλία: διαφήμισε την ομιλία του για την ελληνική κρίση στο Δουβλίνο σχεδιάζοντας μία αφίσα που είχε ως φόντο παραποιημένη φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΚΚΕ. Φυσικά, ο σοσιαλιστής κ. Σταθάς είχε φροντίσει να σβήσει από τη φωτογραφία κάθε αναφορά στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, κρατώντας μόνον τους διαδηλωτές και τα συνθήματα στα πανό που κρατούσαν. ΠΑΣΟΚικόν ήθος...
Μπράβο του. Εξαιρετικός. Τον έχω δει και να μιλάει, διαφέρει από τους άλλους πολιτικούς, θετικά εννοείται...μακάρι να είναι παράδειγμα και σε άλλους.
den einai kako, alla einai laikismos typoy X.A.ki autoi exoun aparnithei to megalutero meros tis vouleutikis tous apozimiwsis, min to ksexname....alla (mallon) exoun apo allou porous gia na anoigoun grafeia pantou, gia na kanoun o,ti kanoun klp...kata t' alla mporei, o kathe politikos, aneta, na ta eisprattei apo alloy.....
Εχω βαρεθεί να ακούω αν κάτι που κάνει ο Σύριζα μοιάζει ή δε μοιάζει με τη ΧΑ...Ο Σύριζα το κάνει παρα πολλά χρόνια, απλά δεν το διατυμπανίζουν (βέβαια δεν έχουν και την τηλεοπτική κάλυψη της ΧΑ).Δεν εγγυώμαι για κανέναν πολιτικό, αλλά αυτές οι πολιτικές συνδέσεις, είναι λίγο επικίνδυνες. Εστιάζω στο δεύτερο σχόλιο σας , το οποίο είναι νομίζω πάρα πολύ σημαντικό.
Οταν κανεις τετοιες "φιλανθρωπιες",φροντιζεις να ειναι μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας,αν τα κινητρα σου ειναι αγνα και αληθινα.Εκτος κι αν οδευοντας προς την εξουσια, υιοθετεις σιγα σιγα πρακτικες κομματων και προσωπων που την εκφραζουν και θεωρεις πως απευθυνεσαι σε πολιτες καφρους,επιβεβαιωνοντας τελικα το "ολοι οι πολιτικοι ειναι ιδιοι".Κι αν δεν ειναι,καποια στιγμη θα γινουν
Μπράβο του. Δεν τον ξέρω προσωπικά και δε μπορώ να εγγυηθώ για την καθαρότητα του κλπ αλλά το σίγουρο είναι ότι η κίνηση αυτή οφελεί τον κόσμο της περιοχής και αυτό τον τιμά.
bravo sto Gianni, pragmatika elpizw na to kani eilikrina kai ohi gia promo tou siryza. makari na yparxoun kai alloi kai na to kanoun eilikrina kai ohi gia to pr.oi pliopsifia twn ellinwn einai tetoioi, mi sas kani kamia edyposi. 99% twn politikwn eginan politikoi gia to hrima kai tin doxa, elahistoi 8eoroun ton eafto tous ypireti tou laou, bori kai kanis.
Δηλαδή, άμα αύριο χαρίσει ο Κασιδιάρης το μισθό του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο Παναγιώταρος στον Σύλλογο Κρατουμένων "Ο Ονήσιμος" και ο Μιχαλολιάκος στο Ίδρυμα Ανιάτων, θα πούμε και πάλι ΑΞΙΟΙ; Ανεξαρτήτως κόμματος, σκοπού, κινήτρων, εμείς θα αρχίσουμε πάλι να αγιοποιούμε τους πάντες; Και ειδικά τους ΠΑΣΟΚους εργατοπατέρες παλαιάς κοπής, όπως ο κ. Σταθάς;