Γεωργιάδης σε Πολάκη στη Βουλή: Με θωρείς που σε θωρώ; Εγώ θα σε βάλω φυλακή

Γεωργιάδης σε Πολάκη στη Βουλή: Με θωρείς που σε θωρώ; Εγώ θα σε βάλω φυλακή Facebook Twitter
George Vitsaras / SOOC
0

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης της Novartis ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Η υπόθεση Novartis είναι μία υπόθεση για την οποία «ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια.

Ανέφερε πως το σκάνδαλο Novartis αποτελεί ένα από τα παγόβουνα τα οποία βούλιαξαν τη χώρα, ωστόσο, η κυβέρνηση, όπως είπε, δεν θα δώσει κάλυψη σε κανέναν.

Με αφορμή την αναφορά του κ. Γεωργιάδη στην ομιλία του, για ένα επιβαρυντικό πόρισμα που αφορά την Νεκταρία Πολάκη και τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη στο ΠΑΓΝΗ, ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Γεωργιάδης σε Πολάκη στη Βουλή: Με θωρείς που σε θωρώ; Εγώ θα σε βάλω φυλακή Facebook Twitter
George Vitsaras / SOOC

Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Tα πορίσματα για την 4χρονη Μελίνα μένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κ. Παπασπύρου και του ΣΕΕΥΠ, με εντολή της, τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο για το πώς πέθανε το κορίτσι και ευθύνεται η κυρία Πολάκη».

«Να το πάρει ο πατέρας να δει πώς πέθανε το παιδί του από εσάς που το καλύπτετε. Πέθανε το παιδί 4 ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κ Παπασπύρου και στον κ. Πολάκη να συγκαλύπτει τον θάνατο και έρχεστε και στη βουλή και μιλάτε» πρόσθεσε.

Ο Παύλος Πολάκης, από το βήμα της Βουλής απάντησε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν (σ.σ Novartis). Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει πεδίο συνδιαλλαγής. Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα και γι αυτό κάποιοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που προσπαθούν να πατήσουν στον θάνατο ενός κοριτσιού για να τους πλήξουν» ανέφερε.

«Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και γνωρίζω τον πόνο και είναι ντροπή. Αν βρεθεί ένας να πει ότι σήκωσα το τηλέφωνο για αυτή την υπόθεση αμέσως θα παραιτηθώ» είπε.

Ξαναπαίρνοντας τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης απάντησε απευθυνόμενος προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας: «Με θωρείς που σε θωρώ Πολάκη; Εσύ ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή, εγώ θα σε βάλω γιατί έχεις δώσει 8 εκατ. στον κ. Γιαννακουλόπουλο χωρίς καμία σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

«Έχει βγει πόρισμα εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκταρία Πολάκη και μένει κλειστό στα συρτάρια. Προφανώς συμπτωματικό είναι κ. υπουργέ», πρόσθεσε.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM