Υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων θα θέσει ο Γιώργος Πατούλης

Υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων θα θέσει ο Γιώργος Πατούλης Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος ίδρυσε πριν από έξι μήνες τον όμιλο «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρίσματα των κομμάτων, αλλά «η στήριξη των πολιτών».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι «όταν υπάρχουν κομματικοί σχηματισμοί που μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια, είναι αποδεκτοί και μεγάλη μας τιμή».

«Η Αθήνα δεν είναι αυτή που μας ταιριάζει», τόνισε και πρόσθεσε ότι η πρωτεύουσα μπορεί να γινει ένα παγκόσμιο brand name που θα φέρει πλούτο μέσω του τουρισμού.

Παράλληλα, ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Πατούλης ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι.

Υπογράμμισε ότι είναι γνωστό σε όλους ότι τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιριών και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι την ευθύνη την έχουν εκείνοι που νομοθετούν κάνοντας αναφορά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μέσω της οποίας ελέγχονται οι γιατροί.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Θα μιλήσω ποδοσφαιρικά:Οι παναθηναϊκοί κάποτε μίσησαν τον Μπασινά. Καλώς ή κακώς (εγώ διαφωνούσα). Είχαν το ίδιο επιχείρημα: να φύγει να έρθει όποιος νάναι.Έκανε 6-7 χρόνια μέχρι να ξαναβρεί αμυντικό χαφ αξιοπρέπειας (Ζιλμπέρτο Σίλβα).Ξέρεις εσύ τι σαπακι είναι ο Βασιλάκης Καΐλας-Φλωρινιώτης της πολιτικής; Ε, όχι κι ο Πατούλης!