«Μάχη» non-paper από Μαξίμου και ΝΔ για την υπόθεση Novartis

«Μάχη» non-paper από Μαξίμου και ΝΔ για την υπόθεση Novartis Facebook Twitter
1

Με δηλώσεις και πηγών και κύκλων συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis από το Μαξίμου.

«Επιβεβαίωση του πανικού» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τις αναφορές κύκλων της ΝΔ σε «πολωνoποίηση» σκευωρίες και κουκουλοφόρους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis.

«Οι αναφορές σε «πολωνοποίηση», σχέδια εξόντωσης, σκευωρίες και «κουκουλοφόρους» μάρτυρες, μοναδικό στόχο έχουν τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης και των θεσμών» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

«Το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον πανικό τους και να αυτοεξευτελίζονται», τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου. 

Νωρίτερα, ανώτατη πηγή της Πειραιώς έκανε λόγο για «ποινικοποίηση και πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα.

«Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη - όταν δεν έχουμε διάκριση εξουσιών, δεν έχουμε κράτος δικαίου», υπογράμμιζε η ίδια πηγή από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η υπόθεση Novartis είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο παγκοσμίων διαστάσεων (...) Η διερεύνηση των σκανδάλων είναι ένας από τους λόγους που συγκροτήθηκε η σημερινή κυβέρνηση» ανέφερε, νωρίτερα, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Για την υπόθεση Novartis, συγκαλέστηκε, το απόγευμα, έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως μεταδίδει ο Σκάι, από το Μαξίμου τονίζουν πως το ζητούμενο είναι να μην κλείσει η υπόθεση, αλλά να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της και να συνεχιστεί η έρευνα και από την τακτική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και στην κυβέρνηση δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, στο τραπέζι φαίνεται να παραμένει και η λύση της σύστασης προανακριτική επιτροπής.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γράφει η Βασιλική Σιούτη. Προσοχή εδώ....όχι κάποιο κωλοκάναλο διαπλοκής, ο Πρετεντέρης ή κι εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος.....η Σιούτη !!!!! Γράφει λοιπόν:"Ο μάρτυρας κατηγορεί τον Αβραμόπουλο για τα εμβόλια, αλλά ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής τελούσε εν αγνοία. Από που το γνωρίζει αυτό ο υπάλληλος της Novartis (σύμφωνα με τον Πολάκη);;;;ΟΚ, δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε σοβαρά αυτό που γίνεται. Είναι προφανές τι προσπαθούν να κάνουν για πολλοστή φορά οι Συριζαίοι. Κάποια στιγμή ο υπόκοσμος αυτός θα έχει την κατάληξη που πρέπει. ----