Υπόθεση Novartis: Για «πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής κάνει λόγο ανώτατη πηγή της ΝΔ

Υπόθεση Novartis: Για «πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής κάνει λόγο ανώτατη πηγή της ΝΔ Facebook Twitter
SOOC
0

«Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη, τώρα όμως έχουμε και πολωνοποίηση», σχολίασε πριν από λίγο ανώτατη πηγή της ΝΔ με αφορμή τις εξελίξεις με τη Novartis.

«Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη - όταν δεν έχουμε διάκριση εξουσιών, δεν έχουμε κράτος δικαίου», συνεχίζει η ίδια πηγή. 

Για την υπόθεση Novartis, συγκαλέστηκε, το απόγευμα, έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως μεταδίδει ο Σκάι, από το Μαξίμου τονίζουν πως το ζητούμενο είναι να μην κλείσει η υπόθεση, αλλά να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της και να συνεχιστεί η έρευνα και από την τακτική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και στην κυβέρνηση δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, στο τραπέζι φαίνεται να παραμένει και η λύση της σύστασης προανακριτική επιτροπής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM