Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια όποιου Έλληνα τολμήσει να ανέβει στα Ίμια

Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια όποιου Έλληνα τολμήσει να ανέβει στα Ίμια Facebook Twitter
3

Απειλές εναντίον της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης για τα Ίμια εκτόξευσε σήμερα η Τουρκία δια του επικεφαλής συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, λίγες μέρες μετά περιστατικό στα Ίμια, με αφορμή τη ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιγκίτ Μπουλούτ, απείλησε ακόμη και τον πρωθυπουργό, αλλά και υπουργούς και αξιωματούχους, τονίζοντας ότι θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια όποιου αποπειραθεί να ανέβει στα Ίμια.

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο» τόνισε ο επικεφαλής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια, όπου απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το 1996.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια