ΝΔ: Ο Τσίπρας ενημέρωσε την Εκκλησία πριν τα κόμματα

ΝΔ: Ο Τσίπρας ενημέρωσε την Εκκλησία πριν τα κόμματα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις με το Σκοπιανό και τις προτάσεις Νίμιτς.

Υπενθυμίζεται πως χθες μετά τη συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά, ο Τσίπρας πραγματοποίησε μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή  για να ενημερώσει τον Ιερώνυμο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας πως «προτάσσει τις μικροκομματικές επιδιώξεις του ακόμη και έναντι του εθνικού συμφέροντος».

ΝΔ: Ο Τσίπρας ενημέρωσε την Εκκλησία πριν τα κόμματα Facebook Twitter
eurokinissi

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως είναι το Σκοπιανό, ο κύριος Τσίπρας επέλεξε να μην ενημερώσει την αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα, τους βουλευτές, το λαό και να διαπραγματεύεται εν κρυπτώ. Είναι πια προφανές ότι ο πρωθυπουργός προτάσσει τις μικροκομματικές επιδιώξεις του ακόμη και έναντι του εθνικού συμφέροντος.

Σήμερα μάλιστα έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο πριν από τα κόμματα, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών ταύτιζε τους εκπροσώπους της Εκκλησίας με την Χρυσή Αυγή. Πρωτοφανής ανευθυνότητα, από μια επικίνδυνη Κυβέρνηση που αναλαμβάνει πλέον αποκλειστικά τις ευθύνες της για ό,τι συμβεί».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM