Η Μπέτυ Μπαζιάνα μιλά πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα: Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα μιλά πρώτη φορά για τον Αλέξη Τσίπρα: Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα Facebook Twitter
20

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία», αναφέρει η Μπέτυ Μπαζιάνα στην πρώτη της συνέντευξη στην οποία φέρεται να μιλά για την πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσιπρα.

Η συνέντευξη λογικά θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η «Εφημερίδα των Συντακτών» που την εξασφάλισε, φέρεται να θέτει αρκετά ερωτήματα στη σύζυγο του πρωθυπουργού.


Η φράση «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα» ξεχωρίζει μεταξύ των ελάχιστων αποσπασμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η κυρία Μπαζιάνα εμφανίζεται να υπερασπίζεται τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τον Αλέξη Τσίπρα, απέναντι στις κατηγορίες για «κωλοτούμπα» που του έχουν αποδοθεί στο εσωτερικό, αλλά ακόμη και διεθνώς.

Πολιτική
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Πες πες κατι θα μεινει στο τελος. Παγια τακτικη των εξουσιομανων αυτη. Στα οσα πολυ σωστα ειπαν αλλοι χρηστες για την απατη του Τσιπρα να προσθεσουμε και τη μη αποδοση κοινωνικου μερισματος σε νεαρα ζευγαρια με μικρα παιδια (το δημογραφικο δεν τους απασχολει φαινεται) ωστε να το παρουν αλλες ομαδες απο τις οποιες φιλοδοξει να τσιμπησει καμια ψηφο ο λεγαμενος με το ηθικο πλεονεκτημα.
Για όποιον σκεφτεί πάνω στους πολιτικούς στόχους ΣΥΡΙΖΑ και δικούς της - της ίδιας της κ. Μπαζιάνα -, τολμώ να πω ότι στο βάθος διαφαίνεται η Έλενα Τσαουσέσκου της Ελλάδας. Δυστυχώς.Δεν έχει καταληφθεί ακόμη η εξουσία. Η στόχευση είναι φανερή.Ο ψηφισμένος από το 23% του λαού ΣΥΡΙΖΑ (36% ΤΟΥ 63%) προς το παρόν κυβερνά με αριστεροδεξιά σύνθεση - για να αποκτήσει πρόσβαση στους μηχανισμούς εξουσίας ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ και την άτυχη καμήλα και την ουρά της.Αλλά εξακολουθεί να έχει σαν στόχο την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ της ηγετικής ομάδας, για να προσαρμοσθεί το επίπεδο του μέσου Έλληνα πολίτη όλο και πιο χαμηλά, ώστε να ποδηγετείται σε επίπεδο υπανάπτυκτης Ρουμανίας. Το χαμήλωμα του πήχη το ζούμε καθημερινά και για την επίτευξη του στόχου μας έχουν απομυζήσει εμάς τους χαμηλού εισοδήματος πολίτες και ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ, κλπ, που υποσχέθηκαν να χτυπήσουν.Και μας καθοδηγούν να προσαρμοστούμε να ζούμε με επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης ή τέλος πάντων να είμαστε ευχαριστημένοι με τα ελάχιστα. Βέβαια, ας θυμηθούμε ότι οι ηγετικές ομάδες των καθεστώτων που θαυμάζει ο τωρινός ΣΥΡΙΖΑ ζούσαν μέσα στην χλιδή. .Ας προβληματιστεί λοιπόν ο καθένας για την μακροπρόθεσμη στόχευση της χώρας και αν θέλει να αποτελεί ένα αξιοπρεπές και σοβαρό μέλος της Ευρώπης, πριν ρίξει την ψήφο του στις επόμενες εκλογές.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία Πηγή: www.lifo.gr" σχολιο που θα επρεπε να προσβαλει καθε δημοκρατικο πολιτη.Η συζυγος για την οποια εγινε ειδικος νομος, ωστε η βυσματικη αποσπαση που πηρε επι ...ΝΔ (!!!) να γινει μονιμη (ουτε ο Παπαδοπουλος ετσι) θα επρε να ξερει οτι στην δημοκρατια υπαρχουν διακριτες εξουσΙΕΣ, ΕΞΟΥΣΙΑ υπαρχει μονο στα ολοκληρωτικα καθεστωτα.
Απολύτως λογική η αντίδραση της κας Μπαζιάνα,ως καλής συζύγου.Το λέει και η λαϊκή παροιμία άλλωστε "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει".Θα της συνιστούσα πάντως το "κρείττον σιγάν".Ετσι για να μην δίνει την εντύπωση πως μας περνά για κρετίνους.
Πολλά ζητάτε.Η κυρία Μπαζιάνα, ο ΠΘ μας και οι Καρανικοπολάκηδες δεν τα έχουν μάθει αυτά μέσα στην επαναστατικότητά τους.Απλά - και αυτό είναι το περισσότερο που μπορούν να κάνουν - ο ΠΘ μας και η σύντροφός του υποχρεώνονται να υιοθετήσουν κάποιους κανόνες συμπεριφοράς και ευπρέπειας που κατά βάθος φτύνουν. Γιατί βέβαια αυτό είναι το περιβάλλον της Ευρώπης που μετά πολύ ξύλο αναγκάσθηκαν να λειτουργούν εντός του, αφού δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν το όραμά τους να το ανατρέψουν. Οι Καρανικοπολάκηδες όμως που κυνικά γίνονται ανεκτοί, δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο και επίπεδο.
"Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα"Πρεπει να ειναι πολυ ωραια εκει στην φουσκα του ΣΥΡΙΖΑ, οι υπολοιποι που ζουμε στην πραγματικη πραγματικοτητα δυστυχως εχουμε πολυ διαφορετικη γνωμη...
Ανεξάρτητα από το ποιές ικανότητες αναγνωρίζει κανείς στον Τσίπρα, είναι σίγουρο ότι είναι πολύ τυχερός: Έχει σύντροφο που πιστεύει ότι δεν είπε ψέματα και ας έταξε τη 13η σύνταξη, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το βασικό στα 751 ευρώ, το σκίσιμο του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αν το άλλο σου μισό εκφράζει τόση πίστη, δεν μπορεί θα είσαι ευτυχισμένος ...
"την συνέντευξη εξασφάλισε η Εφημερίδα των Συντακτών" κι ο Ριζοσπάστης εξασφάλισε δήλωση του Κουτσούμπα.Κριμα ρε Μπέτυ διότι πιστεύοντας στην αρχαιοελληνική έννοια του κάλλους πίστευα ότι θα ήσουν λίγο πιο "ωραία". Πιο τίμια τα ντολμαδάκια...