ΝΔ: Η σιωπή του Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του

ΝΔ: Η σιωπή του Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του Facebook Twitter
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi
0

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ συνεχίζεται αμείωτος με την αξιωματική αντιπολίτευση να εξαπολύει διπλή επίθεση στους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. 

Η ΝΔ απάντησε στο πρωθυπουργικό σχόλιο για τη σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως εξής: «Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του. Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο - τον οποίο κατά τα άλλα "δεν γνώριζαν" - την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. Ευρώ». 

Και καταλήγει: «Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, αναφέροντας πως ο Πάνος Καμμένος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν, προφανώς γιατί κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

«Ο Πάνος Καμμένος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν, προφανώς γιατί κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η μόνη συμμορία που υπάρχει είναι αυτή που απεργαζόταν στο σκοτάδι την πώληση αμυντικού υλικού και το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι αν αρχηγός της ήταν ο Υπουργός Αμύνης».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM