Μητσοτάκης σε κατοίκους της Μάνδρας: Προσωπική μου δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων

Μητσοτάκης σε κατοίκους της Μάνδρας: Προσωπική μου δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων Facebook Twitter
eurokinissi
1

Στην περιοχή της Μάνδρας βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες και να αξιολογήσει τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του επικεφαλής της ΝΔ στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Μητσοτάκης σε κατοίκους της Μάνδρας: Προσωπική μου δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων Facebook Twitter
eurokinissi

Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε την ολοκλήρωση το συντομότερο δυνατό των αντιπλημμυρικών έργων ως απόλυτη προτεραιότητα, σε δηλώσεις του από τη Μάνδρα, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για προσωπική του δέσμευση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους για τα προβλήματα από τις καταστροφές.


Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την παροχή αποζημίωσης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αιτήσεις θα δέχεται και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για δωρεάν παροχή βασικών εργασιών αποκατάστασης σε πληγείσες κατοικίες, σε μια προσπάθεια να «κλείσουν» ταχύτερα οι πληγές στην περιοχή.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μητσοτάκης :"Προσωπική μου δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων". Όταν η Δούρου υποσχόταν προεκλογικά - κυκλοφορεί βίντεο - ότι "αν δεν γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα, θα πάω σπίτι μου", γιατί θέλουν στην ΝΔ να τους πιστέψουμε ;Εξάλλου, η πολιτική των υποσχέσεων μυρίζει άκοπη παλαιοκομματική δημαγωγία σε ένα λαό που ξεπέρασε πια τα όρια του.Για πρόγραμμα-χρονοδιάγραμμα εξόδου από την κρίση με αρχή-μέση-τέλος, έχει να ανακοινώσει τίποτε η ΝΔ ;Αυτό θα κάνει την διαφορά υπέρ όποιου κόμματος το παρουσιάσει προεκλογικά.Αλλιώς, έχουμε πρόσφατα χορτάσει από τους Τσίπρα-Σταθάκη με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και δεν έχουμε χωνέψει ακόμη.