Ο Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο βίντεο της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα

Ο Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο βίντεο της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα Facebook Twitter
2

Πρωταγωνιστής στο βίντεο που αναφέρεται στο κοινωνικό μέρισμα και δημοσιοποίησε σήμερα (24/11) η κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 

Το βίντεο είναι διάρκειας 112 δευτερολέπτων και πέραν των πλάνων που υπάρχει από το γνωστό διάγγελμα του πρωθυπουργού, υπάρχουν και πλάνα από το γραφείο του την ώρα που το συνέτασσε. 

 

Το βίντεο ξεκινά με κοντινό στα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων που έχουν λίγα και λιγότερα και συνεχίζεται με υπονοούμενα για όσους «έχουν πάρα πολλά». Οι τελευταίοι δηλώνονται στο βίντεο με ένα χέρι που κρατάει ένα ακριβό πούρο (αναμμένο!). Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα άλλο χέρι που προσπαθεί να ανοίξει μια κλειστή πόρτα που δηλώνει την φοροδιαφυγή που προσπαθεί να πατάξει η κυβέρνηση. 

Στο τέλος του βίντεο, μια χαρούμενη δικαιούχος του μερίσματος λέει χαμογελαστή ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».

Στο Twitter, επίσης, υπάρχει σχετική ανάρτηση, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως: «Tο μέρισμα από την δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους». 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έχει αρχίσει να μου δημιουργείται εντύπωση ενορχηστρωμένης κυβερνητικής προπαγάνδας, στο υφολογικό και μεθοδολογικό πρότυπο της πάλαι ποτέ πατερναλιστικής Σοβιετικής Ένωσης.Ιδέα μου είναι ;