Ο Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο βίντεο της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα

Ο Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο βίντεο της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα Facebook Twitter
2

Πρωταγωνιστής στο βίντεο που αναφέρεται στο κοινωνικό μέρισμα και δημοσιοποίησε σήμερα (24/11) η κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 

Το βίντεο είναι διάρκειας 112 δευτερολέπτων και πέραν των πλάνων που υπάρχει από το γνωστό διάγγελμα του πρωθυπουργού, υπάρχουν και πλάνα από το γραφείο του την ώρα που το συνέτασσε. 

 

Το βίντεο ξεκινά με κοντινό στα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων που έχουν λίγα και λιγότερα και συνεχίζεται με υπονοούμενα για όσους «έχουν πάρα πολλά». Οι τελευταίοι δηλώνονται στο βίντεο με ένα χέρι που κρατάει ένα ακριβό πούρο (αναμμένο!). Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα άλλο χέρι που προσπαθεί να ανοίξει μια κλειστή πόρτα που δηλώνει την φοροδιαφυγή που προσπαθεί να πατάξει η κυβέρνηση. 

Στο τέλος του βίντεο, μια χαρούμενη δικαιούχος του μερίσματος λέει χαμογελαστή ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».

Στο Twitter, επίσης, υπάρχει σχετική ανάρτηση, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως: «Tο μέρισμα από την δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους». 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έχει αρχίσει να μου δημιουργείται εντύπωση ενορχηστρωμένης κυβερνητικής προπαγάνδας, στο υφολογικό και μεθοδολογικό πρότυπο της πάλαι ποτέ πατερναλιστικής Σοβιετικής Ένωσης.Ιδέα μου είναι ;