ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Τσίπρας - Συνάντηση με τον Μακρόν

Στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Τσίπρας - Συνάντηση με τον Μακρόν Facebook Twitter
0

Πρόγευμα εργασίας με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν θα έχει το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μεταβεί αύριο στο Παρίσι.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Μακρόν, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Παρίσι προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση «Politique Internationale». Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα,θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Παρίσι, για αύριο Πέμπτη (σε ώρες Ελλάδος) έχει αναλυτικά ως εξής:

-09:20 Πρόγευμα εργασίας με μέλη της πολιτικής επιθεώρησης Politique Internationale

-11:00 Βράβευση από την Επιτροπή της Politique Internationale με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique)

-14:00 Γεύμα εργασίας με στελέχη επιχειρήσεων

-19:30 Βράβευση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισιού με το Βραβείο Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l'Engagement européen)

Ομιλία του πρωθυπουργού προς τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου

Δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση, όπου συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών-μελών της ΕΕ και των έξι ανατολικών χωρών-εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM