Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά Facebook Twitter
0

Την Φώφη Γεννηματά, η οποία την Κυριακή αναδείχθηκε νικήτρια στις εκλογές για το νέο ενιαίο Κεντροαριστερό φορέα, συνεχάρη τελικά το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας εκφράζει την ελπίδα του, η εκλογή της κ. Γεννηματά να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, ενώ χαιρετίζει εξάλλου τη συμμετοχή των πολιτών σε πολιτικές διεργασίες.


Αναλυτικά, γνωστοποιώντας το τηλεφώνημά του στην Φώφη Γεννηματά προκειμένου να την συγχαρεί για τη χθεσινή της εκλογή και να της ευχηθεί επιτυχία στα καθήκοντά της, ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Η σημαντική συμμετοχή πολιτών σε πολιτικές διεργασίες είναι ένα θετικό μήνυμα για το πολιτικό μας σύστημα».


«Ελπίζω», καταλήγει ο κ. Τσίπρας, «η εκλογή της να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στο διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είναι η πρώτη επικεφαλής του νέου φορέα, μετά το β΄ γύρο των εκλογών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM