«Έλληνες, δεν έχετε δει την πραγματική λιτότητα»

«Έλληνες, δεν έχετε δει την πραγματική λιτότητα» Facebook Twitter
2

Οι Έλληνες δεν έχουν δει την πραγματική λιτότητα και συνεχίζουν να ζουν πάνω από τις δυνατότητες τους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Εσθονίας, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα δεν εφαρμόζει μέτρα λιτότητας».  Ο Juergen Ligi-η χώρα του οποίου έχει περάσει από το «εντατικό» πρόγραμμα του ΔΝΤ- μιλώντας σε συνέδριο του London School of Economics, ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει δει λιτότητα στην Ευρώπη και πως στην Ελλάδα, αν θέλουν να δουν την οικονομία τους να ανακάμπτει, τότε πρέπει να μειώσουν περαιτέρω μισθούς και συντάξεις. Προέβλεψε επίσης ότι η ελληνική οικονομία θα είναι πρόβλημα για την Ε.Ε., τουλάχιστον για μια δεκαετία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δυστυχώς όσο η τρόικα καιοι εκάστοτε κυβερνήσει προωθούν μέτρα λιτότητας με μηδενική ανάπτυξη και ένταση της ύφεσης είναι πολύ λογικό να ζούμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Άλλωστε τα πακέτα αυτά δεν είναι πακέτα βοήθειας αλλά εξαθλίωσης με έναν απώτερο σκοπό.