Άγρια κόντρα στη βουλή ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής

Άγρια κόντρα στη βουλή ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
2

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στη βουλή, όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ, επιτέθηκε κατά της Χ.Α., χαρακτηρίζοντας την φασιστικό κόμμα και καταθέτοντας επερώτηση, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή έχει ιδρύσει «γραφεία εργασίας για Έλληνες». Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη αυτά τα «γραφεία» εκβιάζουν επιχειρηματίες για να προσλάβουν Έλληνες εργαζόμενους αντί για μετανάστες, με 18 ευρώ, καταστρατηγώντας συλλογικές συμβάσεις.

Ο κ. Παφίλης είπε επίσης ότι η Χ.Α. με «δουλεμπορικά παραμάγαζα» χρησιμοποιεί μπράβους και τραμπούκους, παράλληλα με τις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών και εκμεταλλεύεται την κρίση για να σπείρει το ρατσισμό. Τα λεγόμενα του βουλευτή του ΚΚΕ προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τα έδρανα στην άκρα δεξιά πλευρά του κοινοβουλίου και την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χ. Μαρκογιαννάκη.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ, ο τφυπουργός Εργασίας δεν αρνήθηκε ότι υπάρχουν τέτοιες πρακτικές από τη Χ.Α. αλλά είπε ότι τα «γραφεία» αυτά δεν τηρούν καμία νόμιμη διαδικασία και θα κλείσουν, προσθέτοντας ότι όταν επιχειρήθηκαν έλεγχοι στη Λιβαδειά και στη Χαλκίδα, τα γραφεία βρέθηκαν κλειστά και κανείς δεν ήταν μέσα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM