Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες η Κεντροαριστερά

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες η Κεντροαριστερά Facebook Twitter
0

Στα «τελευταία εκατό μέτρα» εισέρχεται από σήμερα η κούρσα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Η αποψινή, δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, σηματοδοτεί την αντίστροφή μέτρηση μιας διαδικασίας που δημιούργησε προσδοκίες στον κόσμο της παράταξης για να κολλήσει, στη συνέχεια, σε θέματα διαδικασίας ή όπως την προηγούμενη εβδομάδα σε θέματα δομής και λειτουργίας του νέου φορέα, που δεν αφορούν την ατζέντα των ζητημάτων που απασχολούν και ενδιαφέρουν τους πολίτες.

Σύμφωνα με το Βήμα, αποτέλεσμα είναι ο πήχης των προσδοκιών για τη συμμετοχή του κόσμου να έχει τεθεί σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές εκτιμήμεις. Η συμμετοχή είναι το μεγάλο στοίχημα, που θα κρίνει την επιτυχία της διαδικασίας εκλογής αλλά και συνολικότερα την πολιτική δυναμική του εγχειρήματος.

Τα βλέμματα στρέφονται στην αποψινή τηλεμαχία, από την οποία υπάρχει η προσδοκία αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος. Η πρώτη τηλεμαχία χαρακτηρίστηκε από χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM