Τόσκας: Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ

Τόσκας: Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ Facebook Twitter
1

«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

«Γίνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας σε περιοχές που δεν θα τολμούσε κανείς, τα άλλα έχουν να κάνουν με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι τα Εξάρχεια είναι «διαχρονικό πρόβλημα», που δεν έλυσε ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει κλίμα ανασφάλειας, υπάρχουν προβλήματα. Το να δημιουργούμε κλίμα ανασφάλειας πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις δεν είναι σωστό» επέμεινε.

«Δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλες επιτυχίες και ταυτόχρονα να δείχνουμε ανοχή. Ανοχή είναι η επιτυχία του Σαββάτου (σύλληψη 29χρονου) η σύλληψη Ρούπα;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

«Δεν ανήκουμε στις χώρες που κόβουν χέρια και πόδια σε κάποιους που κάνουν κάποιο έγκλημα» σχολίασε ο κ. Τόσκας. «Το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM