Αποκάλυψη Μπουτάρη: Έδινα χασίς στη γυναίκα μου όταν πονούσε λόγω του καρκίνου

Αποκάλυψη Μπουτάρη: Έδινα χασίς στη γυναίκα μου όταν πονούσε λόγω του καρκίνου Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Γιάννη Μπουτάρη πως έδινε στην σύζυγό του, η οποία πέθανε από καρκίνο, «χασίσι» όπως είπε χαρακτηριστικά, για να της απαλύνει τους πόνους. Ωστόσο δήλωσε αντίθετος με τη νομιμοποίηση της κάνναβης για προσωπική χρήση, αποκαλώντας «χαζομάρες αυτά που λένε για γλάστρες στα μπαλκόνια».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για φαρμακευτικούς λόγους και στήριξε τη θέση του, αποκαλύπτοντας πως έδινε στην σύζυγό του, που πέθανε από καρκίνο, χασίσι, για να την βοηθά στους πόνους. «Το λέω εν ψυχρώ και δημόσια, η γυναίκα μου είχε καρκίνο, πέθανε από καρκίνο. Όταν είχε διάφορους πόνους, εγώ έψαχνα να βρω χασίς, της έδινα χασίς, με ιατρική συμβουλή», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν το έκανε για να θεραπεύσει τον καρκίνο αλλά για να απαλύνει τους πόνους της συζύγου του.

Βέβαια διευκρίνισε ότι άλλο πράγμα είναι η χρήση, και άλλο πράγμα η χρήση με ιατρική συνταγή, για φαρμακευτικούς λόγους. «Ο γιατρός δεν μου είπε πήγαινε στον μπακάλη να βρεις χασίς, αλλά μου είπε ότι είναι μία μορφή παυσίπονου που μπορεί να απαλύνει την κατάσταση» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την νομιμοποίηση της κάνναβης για προσωπική χρήση δήλωσε πάντως αντίθετος και χαρακτήρισε «χαζομάρες αυτά που λένε για γλάστρες στα μπαλκόνια», αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος είχε προτείνει απελευθέρωση της καλλιέργειας σε γλάστρα, σε μπαλκόνια, για ατομική χρήση. «Αυτά είναι χαζομάρες, να έχεις λίγο στο μπαλκόνι σου. Πού να ξέρω αν το έχεις για θεραπευτικούς σκοπούς ή για να ντουμανιάζεις;», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ