Άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για παραποίηση αστυνομικής ταυτότητας

Άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για παραποίηση αστυνομικής ταυτότητας Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε με 188 «ναι» η Ολομέλεια της Βουλής. 


Η απόφαση για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αφορά υπόθεση παραποίησης ταυτότητας.

Για την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη υπήρχε ομόφωνη θετική γνωμοδότηση και της αρμόδιας Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.

Αντιθέτως η Ολομέλεια ψήφισε «όχι» για άρση της ασυλίας και του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ο υπουργός Επικρατείας ελέγχεται για τις αναρτήσεις και τους δημόσιους χαρακτηρισμούς του κατά του προέδρου των Παραολυμπιονικών, Σίμου Παλτσανιτίδη.

Η ίδια Επιτροπή είχε γνωμοδοτήσει κατά πλειοψηφία υπέρ της απόρριψης της εισαγγελικής αίτησης κατά του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM