Κουρουμπλής: Ζητώ συγγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο

Κουρουμπλής: Ζητώ συγγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο Facebook Twitter
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός συνομιλούν με την Δήμαρχο της Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου Παπαθανασίου στα Σελήνια. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
6

«Θέλω να ρωτήσω τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αν θα πάει για μπάνιο σήμερα στη θάλασσα», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά που απευθυνόμενος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή του ζήτησε να απαντήσει στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» και τη τεράστια οικολογική καταστροφή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας είχε δεχθεί ερώτηση για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα και τον ένα μήνα, που όπως είπε θα χρειαστεί για την απορρύπανση, να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα. Και στην απάντησή του, τότε, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε παρουσιαστεί καθησυχαστικός. «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η απάντησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι και τον Γιώργο Αυτιά αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του σχετικά με το κολύμπι στις ακτές της Αττικής.

«Δεν θεωρώ ότι κατέχω την μοναδική αλήθεια. Σε έναν προφορικό λόγο, σε μια συζήτηση που έγινε με την κ. Κοσιώνη, όταν με ρώτησε στην αρχή "πότε υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν" είπα ότι σε ένα μήνα, με βάση και τις μετρήσεις που θα έχουμε τότε, πιστεύω ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και αυτό το πράγμα» τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας πως ζητάει συγγνώμη αν εξέλαβαν αλλιώς τη δήλωσή του.

Δείτε το βίντεο:

 

Και το βίντεο με τη δήλωσή του σχετικά με το κολύμπι στις ακτές της Αττικής, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:


Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ