Για ρεσιτάλ θράσους και ψεμμάτων κατηγορεί τον Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία

Για ρεσιτάλ θράσους και ψεμμάτων κατηγορεί τον Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

Για ρεσιτάλ θράσους και ψεμάτων κατηγορεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό με ρεσιτάλ θράσους και ψεμάτων για να καλύψει την ανικανότητα και την αποτυχία του» και πως ανακοίνωσε ως θετικά βήματα και επιτυχίες, τους ατελείωτους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες, τις διαρκείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, το Μνημόνιο στο οποίο έχει δεσμεύσει τη χώρα ως το 2022, τη συνεχή λιτότητα για δεκαετίες που έχει υπογράψει.

«Βλέπει γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα... Είναι προφανώς από τη χαρά που υποδεχόμαστε όλοι οι πολίτες τα εκκαθαριστικά της εφορίας αυτές τις μέρες. Ίσως κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η ζωή στο γυάλινο Πύργο του Μαξίμου έχει ημερομηνία λήξης, όσες ώρες συνεντεύξεων και αν κάνει» σημειώνει η ΝΔ, καταλήγοντας πως «τότε οι δικαιολογίες που άρχισε να ψελλίζει για αυταπάτες, λάθος εκτιμήσεις και επιλογές προσώπων, δεν πρόκειται να τον γλυτώσουν από την σκληρή λαϊκή ετυμηγορία. Τουλάχιστον, θα έχει εξασφαλίσει μια καριέρα ηθοποιού για το μέλλον ...».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ