Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό άκρα μυστικότητα

Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό άκρα μυστικότητα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Στη Βουλή και χωρίς να ανακοινωθεί συνεδρίασε χθες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το Βήμα, προκειμένου να εξεταστούν τα τελευταία δεδομένα ενόψει του Eurogroup στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Σκάι, στη συνεδρίαση επικράτησε κλίμα αμηχανίας, με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να εκφράζει για άλλη μια φορά την αγωνία της για τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα για το χρέος, στο πλαίσιο των προβληματισμών που έχει θέσει έως τώρα και στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του, φέρεται να ανέδειξε τη σημασία των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να στάθηκε ιδιαίτερα στον στόχο ένταξης στην ποσοτική χαλάρωση (QE) της ΕΚΤ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM