Aνακοίνωση της Ν.Δ. για τις αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα στην κηδεία Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Aνακοίνωση της Ν.Δ. για τις αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα στην κηδεία Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
5

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή».

Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν την ώρα που ο κ. Τσίπρας διέσχιζε τον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών για να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

 
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ρε παιδια λογικο δεν ειναι; οσοι προσετρεξαν στη κηδεια νεοδημοκρατες ηταν...εκτος εαν πιστευει κανεις οτι σε κηδειες πολιτικων τρεχουν οι απλοι μη κομματικοποιημενοι πολιτες...δηλαδη ας σοβαρευτουμε.
Μπορεί νεοδημοκράτες να τον γιουχάρισαν, αλλά ο αλέκσης στους αριστερούς υποσχέθηκε τα ΠΑΝΤΑ. Θέλω να δω αυτοί πως τον υποδεχτούν στην επόμενη δημόσια πορουσία του. Ίσως να στήσουν πάλι τις κρεμάλες;
Ο Τσίπρας πήγε εκεί για να συλλυπηθεί. Σημαντικό & κόντρα στις κανιβαλιστικές μέρες που ζούμε.Ντροπή & έλλειψη ήθους σε αυτούς που γιούχαραν εν ώρα κηδείας.Δεν θα ξεχάσουμε και τα βασικά...
όχι και λογικό, είναι πρωθυπουργός η κυβέρνησή του τιμά τον εκλιπόντα με τιμές αρχηγού κράτους όπως έπρεπε άλλωστε και έχεις την τσογλαναρία να δείχνει ασέβεια στους συγγενείς και στην κηδεία ενός ανθρώπου που στην διάρκεια του εμφυλίου υπήρξε τουλάχιστον ενωτικός.