Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Αλητεία Κασιδιάρη έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου: Βίντεο -ντροπή με χυδαίους χαρακτηρισμούς Facebook Twitter
11

Οι εικόνες ντροπής εντός του κοινοβουλίου με τη χυδαιότητα της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστεί συνεχίστηκαν και έξω από την αίθουσα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε εναντίον του Νίκου Δένδια συνέχισε το παραλήρημά του και ενώ οδηγούνταν εκτός της αίθουσας.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να καταγράψουν κάποια δήλωση του Κασιδιάρη ο οποίος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς συνέχισε να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Δένδια.

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγη ώρα ένα βίντεο που καταγράφει την έξοδό του και τους χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

 
Πολιτική
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Τα κομματα του "δημοκρατικου τοξου"λενε:"Η Χρυση Αυγη ειναι ενα νεοναζιστικο κομμα στελεχωμενο απο ακροδεξιους τραμπουκους οι οποιοι εχουν στοχο την καταλυση της Δημοκρατιας".Η Χρυση Αυγη λεει:"Το σαπιο,διεφθαρμενο και διαπλεκομενο πολιτικο και μιντιακο συστημα πολεμαει με καθε τροπο την Χρυση Αυγη διοτι αυτη ειναι αποφασισμενη να καθαρισει την χωρα απο αυτους".Χαρακτηριστικοτερα παραδειγματα του οτι οι μεγαλυτερες εξαπατησεις των απλων αναθρωπων του λαου γινονται οχι με την χρηση ψευδων,αλλα με την χρηση προσεκτικα επιλεγμενων "κομματιων της αληθειας", ειναι δυκολο να σκεφθει κανεις.
Και μετά από όλα αυτά λες , μα επιτέλους οι ψηφοφόροι της χρυσης αυγης, θα καταλάβουν τι μερος του λόγου είναι. Έλα όμως που βλέποντας τέτοιου είδους γεγονότα λένε τι καλά που έχουμε και αυτούς στη βουλή μπροστά στα άλλα τα λαμόγια. Δεν μετανιώνουν λεπτό που τους ψηφίσανε.
χαίρομαι που όλοι επιτέλους συμφωνούμε για το τι ακριβώς είναι αυτοί οι ούγκανοι.Με στενοχωρεί μόνο, που σε αντίστοιχο (και μάλλον χειρότερο) επεισόδιο, λίγο παλαιότερα,από τον ίδιο άντρακλα, δεν είμασταν όλοι, τόσο κάθετοι εναντίον του.
Μην παίρνεις όρκο πως όσοι καταδικάζουν σήμερα την επίθεση στον Δένδια,έκαναν μια ανασκόπηση και κατάλαβαν-έπειτα από βαθιά αυτοκριτική- τη λάθος στάση τους όταν παίχτηκαν τα μπουνίδια στα Κανέλλη.Οι περισσότεροι παίζει να νομίζουν ακόμα πως καλά τις έφαγε.
Αηδιασμένος με το αίσχος του Μνημονίου που έχει καταστρέψει την Ελλάδα ο Κασιδιάρης, "γάμησε μία αδερφή εκεί μέσα". Το αντιμνημονιακό μέτωπο που δοξάσατε. Ντροπή σας.